Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

maandag, 30 juni 2003

Samme
Lars Almighty
Aardig spelletje, met nog wat diepgang ook: Battleground God van het Britse Philosophers' Magazine.

Mijn score leverde nul directe hits en twee "bitten bullets" op. Dat levert me een TPM Medal of Distinction op.

"The fact that you progressed through this activity without being hit and biting very few bullets suggests that your beliefs about God are internally consistent and well thought out."

Voor de duidelijkheid, ik geloof er dus NIET in. De twee bitten bullets - op het eerste oog inconsistenties in mijn gedachtegang - worden veroorzaakt door mijn inlevingsvermogen, waardoor ik best begrijp waarom mensen in een hogere macht willen geloven.

Het spelletje straft zulke meegaandheid wel af, dus u bent gewaarschuwd!

Vastgelogd op 15:03

Terugverwijzen (9 reacties)


zondag, 29 juni 2003

Simsalasterf
Gek, als ik lees dat Potter-auteur Rowlings overweegt om Harry in een volgend deel te laten sterven, moet ik aan de film Misery denken.

En als ik aan Misery denk, herinner ik me ook een aflevering van The Simpsons, waar barman Moe iemand in zijn auto oppikt. Hij vraagt de passagier of die toevallig ooit Misery heeft gezien. De lifter zegt van niet, waarop het achtergrondmuziekje naar mineur wisselt en Moe droogjes spreekt:

"Then this will aaaaall be new to you..."

Vastgelogd op 23:40

Terugverwijzen (1 reacties)


vrijdag, 27 juni 2003

Re-G4
De Powermac G4 is weer terug op de Apple website en ook weer te vinden in de Apple webwinkel.

Niet veel (of misschien wel helemaal niet) goedkoper geworden. Bovendien is de G4 nu alleen nog leverbaar met een (naar wens dubbele) 1,25 GHz processor.

Vastgelogd op 15:20

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 26 juni 2003

Dig
Twijfel of ik deze zal kopen voor Lennart, die vandaag z'n hippe Powerbook bezorgd kreeg. En misschien eentje voor Joost, criticaster van 't eerste uur met betrekking tot mijn switch-plannen. Hem zeg ik...

"Jooooooiiiiinnnn uuuuuuuusssssss!!!!"

En dan met de blik en priemende vinger van Donald Sutherland aan het einde van de 1978 versie van Invasion of the Body Snatchers.

Vastgelogd op 23:59

Terugverwijzen (3 reacties)

Re-Ali
Las er vandaag al wat over in de trein: de nieuwe DVD met best of uitspraken van meneer Al-Sahaf a.k.a. Comical Ali.

Op de site zelf kost ie 10 pond, bij het onvolprezen Play.com issie maar 7,99 inclusief bezorgkosten.

Nuja, een novelty item waar je voor in de markt moet zijn. Wel actueel, want er zijn berichten dat Al-Sahaf is gearresteerd.

Vastgelogd op 23:54

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 25 juni 2003

Hnngfrrt
Typisch geval van jammerlijke naam voor een product: de Squat Master. Fitnessen alsof je ernstig geconstipeerd bent!

Vastgelogd op 15:29

Terugverwijzen (2 reacties)


dinsdag, 24 juni 2003

Gebied
Vanavond naar de publiekspresentatie van het Masterplan Stationsgebied Utrecht geweest in Vredenburg.

Een drukbezochte, niet onaardige avond met diverse 3D-animaties, 2D-voorbeelden en getekende vogelvluchtperspectieftekeningen (scrabblewoord!) om te laten zien hoe het er zo'n beetje uit gaat zien.

Toekomstige situatie stationsgebied Utrecht

Ook werd er een tipje opgelicht over de planning (het hele project zal zo'n 15-20 jaar in beslag nemen) en over het verkeersplein voor mijn deur lees ik het teleurstellende:

"...de ondertunneling van het Westplein en daarmee de aansluiting van Lombok op de oude binnenstad. De start van de uitvoering kan vanaf 2010 plaatsvinden en eindigt bij benadering in 2015."

Een wat curieuze (late) planning, want het verkeersplein ligt danig in de weg. Goed negentig procent van de vanavond getoonde plannen (herstellen Leidsche Rijn, bebouwen Westplein, verleggen trambaan en ombuigen Graadt van Roggenweg) kunnen pas worden uitgevoerd als het Westplein ondertunneld is.

Logischer lijkt me die ondertunneling meteen te doen, zodat je je handen vrij hebt bovengronds. Er is nog hoop: "Er wordt nog onderzocht of het mogelijk is om de uitvoering eerder te starten."

Vastgelogd op 23:43

Terugverwijzen (4 reacties)

Webcast
Als we het feit negeren dat uiteindelijk al het geld toch bij KPN terechtkomt, is XS4ALL wel een koele tent. Ze introduceren Personal Webcast, zodat je met een beperkte upstream toch meerdere mensen kunt bedienen met een video-uitzending.

In 1999 heb ik exact eenzelfde idee in een memo neergelegd bij de top honcho's bij Planet Internet, alleen ging het toen om een uitwerking in Shoutcast, het gratis systeem dat toen net door Nullsoft op de markt was gebracht.

Die papieren memo die ik indertijd heb ingeleverd, is jammer genoeg verdwenen. Het idee is nooit uitgewerkt. Ik heb de stapel ouwe zooi eens doorgenomen die ik eind vorig jaar uit mijn bureau mestte.

En ziehier, de memo uit 1999. [opent in nieuw venster] Ik zie dat de memo ook nog wat marketingbraakspraak bevat om het idee aan te prijzen. Waarvoor excuses.

Vastgelogd op 18:01

Terugverwijzen (5 reacties)

Duur ritje
Hm, meestal is dit altijd omgekeerd: Taxichauffeur berooft Maarssenaar.

Vastgelogd op 15:43

Terugverwijzen (0 reacties)

Zwakke genen
De huidige Amerikaanse president doet een hoop vreemde en soms ronduit leugenachtige uitspraken, maar tijdens een bijeenkomst van de Biotechnology Industry Organization (BIO) maakt hij het wel heel bont.

Bush legt namelijk een direct verband legt tussen de Europese huiver voor genetisch gemodificeerd voedsel en de honger in Afrika.

"For the sake of a continent threatened by famine I urge the European governments to end their opposition to biotechnology."

Terwijl het niet gaat over hulpgoederen voor dat "continent van honger", maar over exporten naar Europa. Amerikaanse bedrijven kunnen door een importverbod op genetisch gemodificeerd voedsel niets afzetten in Europa waar op die manier aan is gesleuteld. En dat misgelopen bedrag beloopt volgens morrende middenstand zo'n 300 miljoen dollar per jaar.

Het verwijt vanuit de Verenigde Staten vereist wat mentale gymnastiek: omdat Europa geen genetisch gemodificeerd voedsel uit Amerika wil, houden Afrikaanse bedrijven investeringen in gen-technologie af, uit angst deze producten toch niet in Europa te kunnen afzetten.

De Europese Unie zegt niets te hebben gedaan om Afrikaanse investeringen in gen-technologie te ontmoedigen. De EU investeert bovendien meer in Afrika dan Amerika.

Ondertussen wil Bush nog 6 miljard dollar opzij zetten voor Project Bioshield, onderzoek naar bescherming tegen biologische aanvallen. Bush riep leden van BIO op hem te helpen daarvoor steun te verwerven in het Amerikaanse congres.

Vastgelogd op 14:48

Terugverwijzen (1 reacties)


maandag, 23 juni 2003

Applewangen
Zo, in de afwachting van de veranderingen op de Apple-site was in ik slaap gevallen op de bank. Slaapdronken rondgeklikt op de overbelaste Apple site en webwinkel. Tja, die nieuwe G5 Powermac ziet er érg goed uit met mooie specificaties.

Ergo:

Bestelling

Let wel, dit is een bewaarde bestelling, geen daadwerkelijke order. Die G5's zijn pas in augustus leverbaar en ik ga niet nu al met m'n geld zwaaien. Zo nuchter ben ik dan wel weer. Geen impulsaankopen, zeker niet als het om deze bedragen gaat.

In m'n achterhoofd had ik ook nog de "ouwe" Dual-G4 van 1,4 GHz in gedachten. Normaal zou je verwachten dat die in prijs zakt, maar er is op de Apple site geen flintertje meer over te vinden.

Blijkbaar maakt Apple zich geen zorgen over onverkochte inventaris (als ze die nog hebben) en ook mijn eerder opgeslagen G4-orders zijn inmiddels ongeldig verklaard.

Toch vreemd, alsof je naar de Mycom of Vobis loopt, alle ruiten met kranten zijn afgeplakt en de ingang is voorzien van een geprint A4'tje met de tekst "Kom over een uurtje maar terug!". Dat doe je dan en vervolgens is er in de hele winkel geen sub-topmodel meer te vinden.

Maar Apple blijft een raar merk, wat dat betreft. Hardcore Apple-fanaten - Apple cores - zullen dat misschien "eigenzinnig" noemen. Maar ik heb mensen op eerdere Macworld Expo's horen klappen alleen omdat de harde schijf was vergroot van 40 naar 60 gigabyte.

Voor iemand die zijn leven lang met PC's heeft gewerkt is dat niet te bevatten. Magoed, ik oefen mijn geduld tot augustus, mogelijk langer als Apple leveringsproblemen krijgt met die aanlokkelijke G5.

Vastgelogd op 22:52

Terugverwijzen (16 reacties)


zondag, 22 juni 2003

Valpartijdig
Laurens verwees een paar dagen terug naar een artikel in de USA Today, waar Bush' recente tuimeling van de Segway scooter wordt beschreven.

Hij zou dat expres hebben gedaan, betoogt columnist Kevin Maney, om de (elektrisch aangedreven) Segway in een slecht daglicht te stellen, ten faveure van vervoermiddelen die lopen op fossiele brandstoffen.

Eerst vond ik dat wat vergezocht, maar via via kwam ik op dit anderhalf jaar oude postje, waar wordt gemeld dat Bush de Segway allang eens heeft bereden.

Dus heeft Bush óf een slecht geheugen óf hij is gewoon te dom voor de slimme Segway óf hij deed het inderdaad expres. Hm. Dat zou allemaal wel eens het geval kunnen zijn.

Vastgelogd op 21:18

Terugverwijzen (1 reacties)

Drum roll
Note to self, morgenavond online de keynote van Steve Jobs volgen.

Vastgelogd op 15:46

Terugverwijzen (12 reacties)


zaterdag, 21 juni 2003

Bonk
Een meesterlijk stukje edelkitsch, de daadwerkelijk uitgebrachte BeeGees Rhythm Machine uit 1978. Liefdevol in vlas omgezet door Joseph Rivers, die een hele andere trits drumcomputers op dezelfde manier toegankelijk heeft gemaakt. [Via synthforum.nl]

Vastgelogd op 18:37

Terugverwijzen (0 reacties)

Potter
Zelf vind ik niet zo veel aan die hele Harry Potter-reeks, maar veel collega webloggers zijn in extase omdat het vijfde boek uit de reeks is uitgekomen.

En omdat "Harry Potter and the Order of the Phoenix" toch alleen nog maar in het Engels verkrijgbaar is, kun je 'm net zo goed meteen in Engeland bestellen. Dat bespaart je een enorme peut geld:

De Britse Amazon verkoopt de hardcover versie voor 8,5 pond (12,20 euro) terwijl BOL er schaamteloos 26,95 euro voor wil hebben.

Als je dan zelf offline naar de winkel gaat, ben je niet goedkoper uit, afgaande op de verkoopprijs bij Broese, een grote plaatselijke boekhandel. Eveneens zesentwintig euro vijfennegentig!

Titel voor boek acht: "Harry Potter and the Mystery Of EU Book Pricing".

Vastgelogd op 17:01

Terugverwijzen (3 reacties)


vrijdag, 20 juni 2003

Woorden
Weer een paar gekke woorden gezien vanochtend. "Tapijtlijk" in een krantenberichtje en "Achselhöhle" op m'n busje deodorant.

Ik ben net als Eric een pakkenlezer waarbij het me opviel dat bij een fles Antikal in drie talen waarschuwingen zijn opgenomen.

Dat is nog niet zo vreemd, maar de Duitse versie waarschuwt dat bij inslikken er absoluut niet gebraakt mag worden. "Bei Verschlucken kein Erbrechen herbeiführen", vermeldt de fles, maar bij de Nederlandse en Franse waarschuwingen staat zulk advies niet.

Niet laten braken is volgens mij belangrijk zodat de bijtende substantie niet nogmaals langs de kwetsbare slokdarm komt, maar is dat advies niet voor Fransen en Nederlanders net zo nuttig?

Binnenkort maar eens met de Procter & Gamble consumentenlijn bellen, waarom dat verschil er is.

Vastgelogd op 14:25

Terugverwijzen (5 reacties)

Pjoeter
Zo, de computer is nu gegarandeerd 100 procent in orde. Oud-collega Joost tipte me over een programma dat een hardcore test van het geheugen doet.

Nu deed niets vermoeden dat er iets met het (splinternieuwe) geheugen loos was, maar toch bleek er tussen 620 en 702 MB iets mis. De machine met een gigabyte geheugen bevat twee geheugenreepjes van elk 512 MB, dus <SPOCK>logic dicates</SPOCK> dat de tweede kapot is.

Die heb ik vervangen en de geheugentester vond geen problemen meer. Een groot deel van de XP-problemen zou terug te voeren zijn op kapot geheugen, al was daar geen enkele aanwijzing voor.

Een ander probleem is sowieso het register (dat recentelijk ook nog eens verkracht was door browser hijacker lop.com) en de eerder genoemde hoestbuien van XP en de onnodig cryptische foutmeldingen.

Joost meldde me eveneens dat Apple per ongeluk wat details heeft gelekt over de aanstaande nieuwe machines. De G5 blijft onveranderd op de verlanglijst.

Maar het is wel een goed gevoel te weten dat deze zelfgebouwde, fluisterstille high-end machine, wanneer ik 'm verkoop, in uitstekende conditie is.

Vastgelogd op 13:48

Terugverwijzen (1 reacties)

pr0n
Een aantal religieuze jongerenorganisaties laat een tegengeluid horen tegen de verschmutzung van de maatschappij met de petitie Stop de Porno!

Ze roepen op tot niet minder dan "een nationaal debat over het tentoonspreiden van pornografisch materiaal in de publieke ruimte en op tv." De timing is op zich niet verkeerd; wellicht vinden ze gehoor met zo'n rechtschapen figuur als premier.

Vastgelogd op 13:29

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 19 juni 2003

Hiep
...dat kun je wel zien, dat ben ik.

Vastgelogd op 11:55

Terugverwijzen (17 reacties)


woensdag, 18 juni 2003

Zo
"Morgen meer", schreef ik, de onverbeterlijke optimist. Mooi niet, pas nu, dagen later is mijn computer in de staat teruggebracht voordat Windows XP begon te haperen.

Ineens, zonder waarschuwing begon Windows te resetten. Na een reboot vertelde Windows zo nu en dan dat ie een reservekopie van het register erbij had gepakt. En dat het gelukt was daar "iets" uit te herstellen.

Want het mag dan 2003 zijn, een besturingssysteem als Windows XP (zelfs in de professionele versie die ik draai) is karig met informatie. Zei ik karig? Ik bedoel eigenlijk ronduit cryptisch.

Foutmeldingen volgden met ondoorgrondelijke cijferrijen of onbekende namen van boosdoener DLL's, waar Microsoft wel heel graag een kopietje van wil inzien. Wonderlijk hoe de laat-es-kijken functionaliteit nooit crasht, magoed.

Nadat ik maandagnacht de machine al op orde had gebracht, bleek in de middag daarop Windows XP toch liever niet te booten. Er was een bestand "missing or corrupt". Een teken aan de wand dat het besturingssysteem 't zelf ook niet weet.

De herstelfunctie blijkt een wassen neus en niet in het minst geautomatiseerd. Het verdwenen of vernaggelde bestand was niet te herstellen vanaf de installatie-CD, dus wat rest je dan?

Juist... Inmiddels zeven (jaja, u leest het goed) herinstallaties verder lijk ik weer eindelijk weer de baas op mijn eigen machine. Maar ik ben deze onverklaarbare hoestbuien van XP meer dan zat. Zo zat zelfs, dat ik ga switchen. Over naar het enige andere serieuze alternatief, Apple.

Ook niet zaligmakend - voordat m'n reactieformulier met een Apple vs Windows discussie volloopt - maar ik gok op de opgeruimdheid van het MacOS X, gekoppeld met stabiliteit door strikte hardwareregels van Apple.

Ondertussen is deze site nog verhelderend en houd ik even de hand op de knip tot na 23 juni, want diverse geruchtensites melden dat er pallets met nieuwe apparatuur zijn afgeleverd bij Apple dealers.

Op de dozen zou staan deze voor de 23e niet te openen, de dag van een toespraak op een belangrijke conferentie voor Apple ontwikkelaars.

Het zou volgens bronnen gaan om de introductie van machines met de nieuwe G5 processor. Afwachten maar. Een weekje geduld kan ik nog wel opbrengen, zeker nu ik XP voorlopig weer heb getemd.

Vastgelogd op 01:27

Terugverwijzen (12 reacties)


maandag, 16 juni 2003

Raah!
Windows deed raar, nu gaar (zie tijd) en tot onvoorspelbare dingen in staat. Morgen meer.

Vastgelogd op 03:44

Terugverwijzen (7 reacties)


donderdag, 12 juni 2003

Willik
Ziehier mijn meest recente hardware fetisj: de Nikon Coolpix 5400. Helaas pas eind mei aangekondigd, geen idee wanneer hij in de winkel ligt. Er bevindt zich zeker geen Nikon productmanager onder mijn lezers, die me een [aanhalingstekens met wijs- en middelvingers in de lucht] recensie-exemplaar wil toesturen?

Vastgelogd op 23:25

Terugverwijzen (11 reacties)

Zeg es...
Bush heeft een Segway scooter, maar krijgt het voor mekaar om er mee op z'n snuit te gaan. Zo zie je maar, je kunt er nog zoveel hi-tech hardware tegenaan gooien, niets compenseert voor domme gebruikers.

Vastgelogd op 23:22

Terugverwijzen (1 reacties)

Saddam
Ah, de nieuwe Elvis.

Vastgelogd op 16:12

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 11 juni 2003

4US
Microsoft blijkt voor een niet nader genoemd bedrag het Roemeense anti-virusbedrijf GeCAD Software te hebben gekocht.

Of dat betekent dat toekomstige Windows-versies met een ingebouwde anti-virusfunctie worden geleverd, is niet bekend. Microsoft verklaarde tegenover Associated Press dat ze daar nog geen beslissing over hebben genomen.

Aandelen Microsoft stegen, die van grote anti-virusbedrijven als Symantec en Network Associates daalden. Je krijgt een rare situatie, want de meeste virussen exploiteren lekke Microsoft-software om zichzelf te verspreiden. Anti-virussoftware in Windows is dan zelfbescherming in optima forma.

Analisten bezien de stap met enige verbazing. Een van hen zegt: "The world does not want Microsoft to be a security vendor, it wants Microsoft to provide secure products."

Anderhalf jaar geleden speelde columnist John Dvorak al eens met het idee waarom Microsoft anti-virussoftware zou willen bundelen:

"Anyway, Microsoft has to find some reasonable excuse to access your machine. And antivirus updates are that excuse. The company believes that if it can get people used to constant updating, it can then use the connections for other purposes as well."

Vastgelogd op 21:40

Terugverwijzen (3 reacties)

Beyond
Zappend kwam ik langs Veronica, die zender die je nooit direct opzet, simpelweg omdat je niet weet waar ie op de kabel zit.

Daar stond een gedrongen mannetje tegen een betraande mevrouw te oreren, zo nu en dan pauzerend met een terloopse blik naar het plafond. Dit blijkt ene James van Praagh te zijn, medium. Het programma heet Beyond en gaat, zoals de naam doet vermoeden, over contact met het hiernamaals.

Wat langer kijken verheldert: de stiltes vallen als mensen van Gene Zijde hem informatie influisteren over de persoon uit het publiek. Fascinerend, vooral omdat wie goed luistert, niets hoort dat de gemiddelde horoscoop overstijgt.

Van Praagh: "Is er iets met zilver?" Vrouw kijkt bedenkelijk. Van Praagh: "Ik hoor iets over zilver." Vrouw: "M'n vader had een zilveren dienblad, maar die heeft mijn zus nu." "Van Praagh: "En die wilt u hebben?" Et cetera.

Een slimme combinatie, dat Beyond. Een vleugje religie, een troostend woord voor verdrietige mensen na een traumatische ervaring. Bleh, waarom krijgt zo'n paraluistervink een podium? Nu wordt er zonder dollen over engelen gesproken.

Magoed, het werkt blijkbaar. Alhoewel, rondneuzend op de site van James zelf, lees ik dat de show in januari van dit jaar is gestopt.

Phew.

Vastgelogd op 20:21

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 10 juni 2003

Ja
Ondanks eerdere voorspellingen, was het een lekker weertje vandaag.

Vastgelogd op 00:22

Terugverwijzen (5 reacties)


vrijdag, 6 juni 2003

Sux
Nadat ik in februari 1996 voor het laatst Linux op m'n computer had geplaatst, vond ik de tijd rijp het besturingssysteem nog eens een blik waardig te gunnen.

Ach ja. Bijna zeven jaar later. Hoe meer er verandert, hoe meer er hetzelfde blijft. De installatie mag dan marginaal zijn verbeterd, het is me niet gelukt een werkend systeem te creëeren.

De aparte harddisk die ik voor dit doel in mijn high-end PC had gehangen doet inmiddels dienst als extra schijf voor mijn Windows XP.

Linux-distributie Debian 3.1 kent mijn Broadcom Gigabit-netwerkkaart niet. Jammer, want ik heb geen idee hoe ik die er achteraf alsnog in flans. Misschien ook niet zo slim om op een distributie te gokken die in december 2002 voor het laatst is bijgewerkt.

Ever onward! De gebrande schijf van Red Hat 9 leek op het eerste oog correct, maar brak halverwege af met een foutmelding. Nogmaals de volledige CD van het net geplukt, van een andere lokatie.

Die schijf was volgens het testprogramma van Red Het wel goed, maar niettemin breekt de installatie alsnog op drie verschillende punten af. Vier keer is mij iets te gortig, dus exit Red Hat.

Okee, de wat obscure Gentoo distributie dan? Ai. Die loopt na enkele seconden na het booten van de CD vast in een zwart scherm, blijkbaar gesneuveld bij het opsporen van mijn toch heel generieke GeForce 4 videokaart. De Gentoo-ontwikkelaars hebben er niet voor gekozen om in veilige VGA-modus te kunnen terugvallen. Jammer.

Dan de volledige CD van Mandrake 9.1 gedownload. En ziedaar, die loopt ook vast in een zwart scherm. De lampjes van m'n toetsenbord gaan knipperen. Herstarten en de - populaire - grafische installatieroutine omzeilen met het commando "linux text".

Daar blijkt waarom mijn toetsenbordlampjes angstig knipperen: er is kernel panic. Wat dat veroorzaakt laat Mandrake in het midden.

Welnu ik heb mijn aandeel weer geleverd, vind ik. Ik ben met al die downloads van 650 megabyte per schijf langs de afgrond van de fair use gescheerd. De loosgebrande schijfjes gebruik ik dan maar als onderzetter.

En medio 2010 zal ik weer eens kijken hoe het dan staat met Linux.

Vastgelogd op 23:44

Terugverwijzen (23 reacties)


donderdag, 5 juni 2003

Film
Hoewel het verhaal in de verte wat klinkt als Boogie Nights, lijkt me Wonderland toch een interessante film.

Val Kilmer als porno-legende John Holmes? En Christina Applegate weer afgestoft! Helaas wederom geen releasedate voor Nederland. Harumpf...

Vastgelogd op 21:35

Terugverwijzen (4 reacties)


maandag, 2 juni 2003

Rage
Een gruwelijk verslag van road rage in de Verenigde Staten, maar zo opgeschreven dat je het ademloos uitleest. Journalistiek zoals je (te) weinig ziet.

De Washington Post beschrijft de levens van de betrokkenen en de achtergronden, onherroepelijk voorwaarts naar een fatale dag op Marlboro Pike. [Joost via ICQ]

Vastgelogd op 14:48

Terugverwijzen (4 reacties)


zondag, 1 juni 2003

Term
Wie weet heb je op dit moment Diekstra Elektronica in huis:

"Miljoenen nieuwe computers, televisie's en hi-fi-sets kunnen mogelijk in brand vliegen of exploderen door een fout overgeschreven gestolen formule voor condensators."

Zie ook het originele artikel van The Independent, zolang het nog niet achter slot en grendel zit.

Vastgelogd op 22:06

Terugverwijzen (2 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org