Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 11 juni 2003

Beyond
Zappend kwam ik langs Veronica, die zender die je nooit direct opzet, simpelweg omdat je niet weet waar ie op de kabel zit.

Daar stond een gedrongen mannetje tegen een betraande mevrouw te oreren, zo nu en dan pauzerend met een terloopse blik naar het plafond. Dit blijkt ene James van Praagh te zijn, medium. Het programma heet Beyond en gaat, zoals de naam doet vermoeden, over contact met het hiernamaals.

Wat langer kijken verheldert: de stiltes vallen als mensen van Gene Zijde hem informatie influisteren over de persoon uit het publiek. Fascinerend, vooral omdat wie goed luistert, niets hoort dat de gemiddelde horoscoop overstijgt.

Van Praagh: "Is er iets met zilver?" Vrouw kijkt bedenkelijk. Van Praagh: "Ik hoor iets over zilver." Vrouw: "M'n vader had een zilveren dienblad, maar die heeft mijn zus nu." "Van Praagh: "En die wilt u hebben?" Et cetera.

Een slimme combinatie, dat Beyond. Een vleugje religie, een troostend woord voor verdrietige mensen na een traumatische ervaring. Bleh, waarom krijgt zo'n paraluistervink een podium? Nu wordt er zonder dollen over engelen gesproken.

Magoed, het werkt blijkbaar. Alhoewel, rondneuzend op de site van James zelf, lees ik dat de show in januari van dit jaar is gestopt.

Phew.

Vastgelogd op 20:21

Reacties

Hebbie de site maar gelijk platgelegd? ;)

Laurens L. - 12/06/2003 om 14:02:52

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org