Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

woensdag, 31 december 2003

2003-2004

Het beste voor 2004!

Vastgelogd op 15:43

Terugverwijzen (6 reacties)


dinsdag, 30 december 2003

Krediet
Het staat in de Pravda, dus dan is het zeker waar:

"The public seems to have enough of the Prime Minister who won two elections in a row. Balkenende has lost all his credits in the two years he was prime minister of the Netherlands."

Vastgelogd op 22:07

Terugverwijzen (2 reacties)

Gelukt
Het is algemeen bekend dat Mr. dr. Jan Pieter (Jan Peter) Balkenende beschikt over een raar kapsel. De goede man "werd op 7 mei 1956 geboren te Kapelle", aldus zijn curriculum vitae.

Felicitaties zijn op z'n plaats aan dhr. Maas. Ook Teletekst 192 maakt melding van het heug'lijke feit.

Walnoot.com draait op de thuisserver over een gewone ADSL-verbinding. Ik ben benieuwd of er een teletekst-effect bestaat.

Vastgelogd op 20:24

Terugverwijzen (2 reacties)

Tsk
Nou nou... die foutmeldingen van tegenwoordig winden er ook geen doekjes om zeg:

"400 Bad Request
Your request has bad syntax or is inherently impossible to satisfy."

Vastgelogd op 17:57

Terugverwijzen (0 reacties)

Jaaroverzicht
In de serie "Het Beste Van B3TA" (geheel de moeite waard) vond ik een lastige kwis, waar je aan de hand van een fotootje moet beslissen of iemand een programmeertaal heeft uitgevonden of seriemoordenaar van beroep is.

Ik had 6 uit 10 goed. Knap slecht dus.

Vastgelogd op 17:01

Terugverwijzen (2 reacties)

Cartoon
Een aardige Collignon in de Volkskrant vandaag, zo op de valreep naar het nieuwe jaar:

(c) 2003 Collignon / Volkskrant

Vastgelogd op 16:52

Terugverwijzen (0 reacties)

EOD
Dan knalvuurwerk mag toch nog helemaal niet worden afgestoken?

"Op Schiphol zijn vertrekhal 1 en 2 even na 13.00 uur wegens de vondst van een verdachte koffer ontruimd." [..] "Bij Eurojust in Den Haag is een bombrief bezorgd. Het pakketje is niet ontploft."

Vastgelogd op 14:51

Terugverwijzen (0 reacties)


zondag, 28 december 2003

Films
Omdat ik dacht dat een zeker iemand fan was van Colin Firth, spamde ik haar de nieuwe trailer van "Girl With A Pearl Earring". Daar zit hij in, met een 17e eeuws kapsel. Maar de befande blijkt niet Firth, maar Farell te zijn.

Nuja. Die blijkt ondermeer de titelrol in het megaproject "Alexander" van Oliver Stone te spelen. En wat verder surfen levert dan een rare vondst op:

Ook Baz Luhrmann (u weet wel, van overdaad schaadt niet "Moulin Rouge!" en "Romeo+Julia") blijkt exact hetzelfde onderwerp aan te pakken. Maar hier speelt DiCaprio de hoofdrol.

Stone's Alexander komt in november 2004 uit, die van Luhrmann heeft nog helemaal geen release date gekregen.

Vastgelogd op 14:07

Terugverwijzen (2 reacties)

EOL
Op 16 januari eindigt de ondersteuning voor Windows 98, geheel in lijn met het zogenaamde end of life systeem van Microsoft.

Een klein probleem: Windows 98 is nog steeds heel populair. Zelf vind ik dat de Second Edition een van beter gelukte besturingssystemen uit Redmond is, gezien de bescheiden systeemeisen en redelijke stabiliteit.

Maar goed, het einde nadert voor 98, maar nog hele volksstammen blijken het te gebruiken. In het Midden-Oosten blijkt maar liefst 40 procent van de computers nog met Windows 98 te draaien, aldus Windows Middle East.

Google registreerde dat 29 procent van de gebruikers nog met Windows 98 het internet opgaat. Het is niet ondenkbaar dat - wanneer er al geruime tijd geen patches meer voor het besturingssysteem zijn uitgekomen - virusschrijvers zich op de in beveiliging achtergebleven computers gaan richten.

Microsoft heeft aangekondigd ook na het aflopen van de ondersteuning nog "per geval" te bekijken of er een stoplap wordt uitgebracht.

Gebruikers van XP hoeven zich pas per 2006 (Home) en 2008 (Professional) zorgen te maken. Maar tegen die tijd moet iedereen alweer aan Windows Longhorn zijn gepraat.

Vastgelogd op 13:31

Terugverwijzen (6 reacties)

Beving
Van je landgenoten moet je het maar hebben:

"Reuters witnesses saw some looting when vans of young men armed with pistols and Kalashnikovs drove into Bam and stole Red Crescent tents, while others on motorbikes chased aid trucks, picking up blankets thrown out by soldiers."

Vastgelogd op 13:07

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 24 december 2003

Humbug
Volgens mij werd vroeger A Christmas Carol vrijwel elke kerst op tv uitgezonden, al dan niet in een Muppet-versie. Tis rustig thans in televisieland.

De beste verfilming van de gemolken klassieker is in mijn opinie die met George C. Scott, vanwege het uitstekende acteerwerk en de - letterlijk - zeer duistere uitvoering.

Doorzichtig bezoek

Maar omdat meneer Dickens alweer een tijdje dood is, kan het boek copyrightloos worden gelezen.

"Why do you doubt your senses?''

"Because,'' said Scrooge, "a little thing affects them. A slight disorder of the stomach makes them cheats. You may be an undigested bit of beef, a blot of mustard, a crumb of cheese, a fragment of an underdone potato. There's more of gravy than of grave about you, whatever you are!''

Vastgelogd op 22:44

Terugverwijzen (1 reacties)

Bitmas
Meersterlijke 8-bit versies van kerstklassiekers, gratis ende voor niets te downloaden bij de 8bitpeoples. Oftewel:

010011010110010101110010011100100111100100100000010000
110110100001110010011010010111001101110100011011010110
00010111001100100001

[Via Dhr. F:un[x]iun ]

Vastgelogd op 17:52

Terugverwijzen (0 reacties)

Acid
Hm, een acidfuifje in de Ekko. Maar waarom nou weer op 2e Kerstdag?

Vastgelogd op 17:16

Terugverwijzen (0 reacties)

Mix
Na de compilatie van weblogdeunen te hebben geluisterd, kwam ik zojuist nog deze vette electro-bewerking van The White Stripes' "Seven Nation" tegen.

Vakkundig door de mangel gehaald door dsico, bekend van wel meer onmogelijke combinaties, de zogenaamde versus subcultuur in remixland.

Vastgelogd op 15:56

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 23 december 2003

Voorheen
Koel, de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zijn online. In de toekomst wordt er veel historisch radio- en televisiemateriaal toegevoegd. De publieke omroep biedt ook spul aan. [Via Albert]

Vastgelogd op 22:16

Terugverwijzen (1 reacties)

÷tzi
Twaalf jaar wachten om een vindersloon te eisen is wel rijkelijk laat, maar ja... wat is twaalf jaar op vijfduizend?

"A German who discovered the body of a 5,000-year-old man frozen in the Italian Alps said Monday he is demanding a finder's fee of up to $300,000."

Vastgelogd op 22:11

Terugverwijzen (2 reacties)

Tapetenwechsel
Wie alleenstaand is (in goed Nederlands dus single door het leven gaat) kan binnenkort een speciaal behang aanschaffen om de eenzaamheid te verdrijven.

Het idee komt uit Duitsland en de site van Single Tapete is nog in opbouw. Fotootjes van hoe zoiets in de praktijk er uitziet vind je op de site van de Berlijnse maakster.

Ze zegt: "The friends we provide are not very talkative, but they are guaranteed not to argue with you at christmas, promise to be there all the time and don't leave dirty dishes or argue over the TV remote control."

Vastgelogd op 18:15

Terugverwijzen (2 reacties)


maandag, 22 december 2003

Lucht
Dit soort spul zie je eigenlijk alleen in science-fiction films, maar deze Heliodisplay van IO2 bestaat echt.

In prototype, okee. Met een prijs van ruim 22 duizend dollar per stuk, ook nog es.

Heliodisplay

De New York Times (gratis registratie verplicht) wijdde er vorige week een artikel aan, met grotere (en betere) foto's:

"The Heliodisplay is an interactive technology that projects into the air above the machine still or moving images that can be manipulated with a fingertip."

Een van de problemen van Heliodisplay is dat er nauwelijks technische informatie over bestaat. Wie meer wil weten over de achterliggende techniek, moet van IO2 een NDA tekenen: een non-disclosure agreement.

Als journalist heb je daar dan niet zo veel aan. De niet-onthullen clausule geldt meestal tot het product in kwestie voldoende is beschermd met patenten en binnen afzienbare tijd op de markt komt.

De website van IO2 is ook nogal schaars met info en een vaste planning voor het uitbrengen van deze "luchtschermen" ontbreekt ook. De NDA kan zo vrijwel onbeperkt je artikel ophouden.

Bovendien erkennen de ontwikkelaars dat de Heliodisplay voorlopig niet geschikt is voor de markt. Intrigerend is het wel.

Ik zie (een variatie op) zo'n ding op enig moment wel in de woonkamer verschijnen. Denk je eens in: de televisie wordt pas zichtbaar als je 'm aanzet.

Vastgelogd op 23:33

Terugverwijzen (2 reacties)

Vrieskou
"Please ensure tramp is dead before deploying the kit"

Zwarte B3TA-humor: de Dead Tramp Christmasizer™.

Vastgelogd op 14:08

Terugverwijzen (0 reacties)

D'r uit
"I Don't Like Mondays", statistisch bewezen.

"In totaal 1567 Nederlanders hebben zichzelf vorig jaar van het leven beroofd, 6 procent meer dan een jaar eerder. Hiermee is een eind gekomen aan de dalende trend van het aantal zelfdodingen die in 1985 werd ingezet."

Vastgelogd op 13:19

Terugverwijzen (0 reacties)


zaterdag, 20 december 2003

WhŰŰŰ!
Spooky. Groter fotootje bij Ananova.

"We spoke to our costumed guides but they don't own a costume like that worn by the figure. It is actually quite unnerving!"

Vastgelogd op 19:46

Terugverwijzen (0 reacties)

Lijst
Hee, post van Amazon:

You've previously signed up to be notified when "Schindler's List (Widescreen Edition)" (DVD) became available, and we're happy to inform you that it is now available to pre-order!

If you would like to pre-order this item now, just follow the link below:

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00012QM8G/ref=t_th_em_po

Moet nog wel tot maart m'n geduld oefenen.

Vastgelogd op 02:14

Terugverwijzen (0 reacties)


vrijdag, 19 december 2003

Beesten
Eindelijk eens wat nieuws om tegenwicht te geven aan dat gekokketeer met snoezige katjes op weblogs:

"Several pet cats owned by a woman who suffered an apparent stroke bit her after possibly growing hungry while she lay incapacitated, an official said."

Vastgelogd op 16:59

Terugverwijzen (2 reacties)


donderdag, 18 december 2003

Whu!
Die hele trend van het omzetten van cartoons naar film... prima. Maar van sommige moet je echt afblijven!

Vastgelogd op 19:44

Terugverwijzen (2 reacties)

Dognolia
Diederik wees me op dit vraaggesprek tussen regisseurs Paul Thomas Anderson en Lars von Trier, op een onofficiŽle website van PTA (zoals hij graag afgekort wil worden).

Fijn citaat:

LVT: Compared to Bush, Clinton seemed like a good guy, right? He was playing saxophone.

PTA: He was playing saxophone, he was chasing pussy, I mean that's the kind of president you'd like.

Vastgelogd op 00:40

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 15 december 2003

Bah
Hm, wat een diarree-titel heeft dit artikel!

Vastgelogd op 18:27

Terugverwijzen (2 reacties)

Baby
Apart, dat fotootje in de rechterkolom bij dit berichtje.

Vastgelogd op 16:07

Terugverwijzen (6 reacties)


zondag, 14 december 2003

Te pakken
Te pakken...
"Ladies and gentlemen, we got him", waarmee de persconferentie werd geopend, was wel erg toegesneden op de soundbite cultuur in de VS, maar de boodschap is duidelijk: de Amerikanen hebben Saddam Hussein in handen.

Mijn twijfels rond de rechtmatigheid van deze oorlog zijn niet weggenomen, maar Saddams aanhouding is voor de gemiddelde Irakees een mooie opsteker.

Het verwijdert de dreigende schaduw van Saddams "terugkeer" en neemt liefhebbers van samenzweringstheorieŽn wind uit de zeilen.

Of het ook aanslagen vermindert, moet nog maar blijken. Vandaag kwamen twintig mensen om bij een aanslag op een politiebureau in Bagdad. Dat nieuws is bij CNN al van de voorpagina verdreven.

Vastgelogd op 14:12

Terugverwijzen (2 reacties)

Keiko
Ach jee. Keiko de orka is dood. Bekend van de film Free Willy - en eigenlijk nog meer door de onsuccesvolle pogingen het beest te laten wennen aan een leven buiten het bassin.

De orka stierf aan de gevolgen van een longontsteking.

Vastgelogd op 01:25

Terugverwijzen (2 reacties)


zaterdag, 13 december 2003

Rug
Zapte daarnet langs boksen op de ARD, waar de reclamejongens werkelijk geen plek onbenut laten:

Een rug reclame

Vastgelogd op 23:07

Terugverwijzen (2 reacties)

Font
Een lettertype dat Microsoft meelevert met Office blijkt een swastika te bevatten. De Senior Vice President van de productdivisie Office ziet zich gedwongen een open excuusbrief te schrijven en het bedrijf brengt een utility uit om de gewraakte font te verwijderen.

Het lettertype blijkt afkomstig uit een fontset voor Aziatische landen, waar de swastika een heel andere betekenis heeft. Nogal overtrokken, zo op het eerste oog. Het zal voornamelijk zijn bedoeld om potentiŽle rechtszaken af te wenden.

Een van de organisaties waar de publieke boetedoening vast voor bedoeld is, de Anti-Defamation League, heeft z'n goedkeuring al uitgesproken over het "snelle en oprechte" handelen van Microsoft.

Ik herinner me dat ik - lang geleden - al iets schreef over een Amerikaan die Microsoft aanklaagde, omdat een zoekactie op "monkey bar" in het programma Publisher 1998 een fotootje van een zwart echtpaar op een klimrek opleverde.

Over de zin of onzin van het verbieden van symbolen een aardige discussie bij Metafilter.

Vastgelogd op 01:23

Terugverwijzen (3 reacties)


vrijdag, 12 december 2003

Zelf
De eerste in een nieuwe trend? Zelfmoord plegen op beruchte lokaties?

"Man found shot to death on 'X' marking site of Kennedy assassination"

Gerelateerd, maar niet helemaal, is de nieuwste challenge van sjopsite B3TA.

Vastgelogd op 21:14

Terugverwijzen (1 reacties)

Spam
Onderzoeksbureau Forrester heeft zich over het fenomeen spam gebogen en concludeert dat betalen voor het verzenden van e-mail de enige oplossing is.

"It would require agreement from all ISPs, a standardised authentication system and the consent of email users, which could prove the toughest obstacle of the all."

Inderdaad. Wie int het? En naar wie gaat dat geld dan? Wat wordt er vervolgens mee gedaan? En - afgezien van een vermindering van spam - wat levert 't ons op?

Vastgelogd op 20:49

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 10 december 2003

Recht
Een uit de hand gelopen spel met dodelijke afloop levert een 14-jarige levenslang op. Dat is lang.

Vastgelogd op 22:03

Terugverwijzen (5 reacties)

Plastic
Begin volgend jaar is er weer een Macworld Expo. Zou Apple weer wat nieuws laten zien? Uit AziŽ komen weer wat geruchten over nieuwe materialen in de iMac.

Nuja, het gaat dan waarschijnlijk gewoon om hetzelfde model, maar dan met een speciale magnesium-legering en een "high proportion of plastic parts for cost reduction".

Ik dacht dat de meeste Macs nu al uit heel wat plastic bestonden. Ben benieuwd of de "cost reduction" in goedkopere Macs tot uitdrukking komt.

Vastgelogd op 22:01

Terugverwijzen (3 reacties)

Funky
"Spokesman Richard Boucher confirmed Monday that Powell had indeed appointed Brown to be the first US "secretary of soul and foreign minister of funk" but said the job description for the post had not yet been drawn up."

* kijkt op kalender * Nee, geen 1 april. * onderzoekt de URL * Geen rare trucjes. Dan zal het wel waar zijn.

Vastgelogd op 16:06

Terugverwijzen (1 reacties)

Besmet geld
Afgelopen augustus zijn geldautomaten van twee Amerikaanse banken geÔnfecteerd geraakt met Windows-virussen, meldt ZDNet op basis van een wat ouder artikel van Kevin Poulsen.

"The Nachi worm compromised Windows-based automated teller machines at two financial institutions last August, according to ATM-maker Diebold, in the first confirmed case of malicious code penetrating cash machines."

Nu de keuze bij dergelijke specialistische apparaten steeds vaker valt op een min of meer generieke spin-off besturingssysteem als XP Embedded, is dit vast niet de laatste keer dat zoiets voorkomt.

En geldautomaten moeten per definitie op een netwerk zijn aangesloten, wat verspreiding van een virus vereenvoudigt. De fabrikant van de geldautomaten installeert vanaf nu een firewall op hun apparatuur, om toekomstige aanvallen te voorkomen.

De Nachi-worm (ook Welchia genoemd) probeert de gevolgen van de Blaster-worm te repareren. Dat zou je nobel kunnen noemen, ware het niet dat Nachi ook problemen veroorzaakt. Daarnaast is het natuurlijk altijd beter om zelf je systeembeheer te doen.

Vastgelogd op 15:51

Terugverwijzen (0 reacties)

Winkelen
"Christmas shoppers at the Virgin Megastore in London's Oxford Street have been met by a team of Sexy Santa personal shoppers."

Wel een hoog Dream Boy/Dream Girl to Real Custumer ratio. Ook maakt het op de klant weinig indruk, aan het fotootje te beoordelen.

Vastgelogd op 00:00

Terugverwijzen (3 reacties)


vrijdag, 5 december 2003

Proest
NU meldt onzinnige "oorzaken" van afgenomen ecstasy-gebruik in een Brits rapport:

"Een van de oorzaken kan zijn dat de muziek en de muziekfestijnen die bij dit type verdovende middelen horen, uit de mode raken."

De stigmatisering van de techno negeren we maar even, maar de dood van elektronische dansmuziek is al vele malen aangekondigd. Verder bevat het rapport een schokkende ontdekking:

"Muziek van 'live' optredende rockbands is in opmars en het langdurig afspelen van de 'XTC-ritmes' is op zijn retour."

Overigens is de British Crime Survey (BCS) geen onderzoeksinstituut, zoals 't ANP* meent, maar de naam voor een jaarlijkse inkaartbrenging van trends in Britse (drugs-)criminaliteit. Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de Home Office, het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken.

Dat is niet het enige slordigheidje: in het genoemde BCS-rapport (hier in .PDF) kon ik de uitspraken over "muzikale oorzaken" voor teruggedrongen ecstasy-gebruik helemaal niet vinden.

De redacteur bij ANP houdt waarschijnlijk niet van techno.

[*] Zoals Martijn correct meldt komt 't artikel bij het ANP vandaan, en is NU alleen de doorplaatser.

Vastgelogd op 21:55

Terugverwijzen (1 reacties)


donderdag, 4 december 2003

ErUit
Vanochtend in de Volkskrant werd ons trouwens nog een buitenkansje in de schoot geworpen.

Een einde aan de verdoemde euro, de bemoeizucht, internationale besluiteloosheid (dat kunnen we namelijk prima nationaal) en het nettobetalen van miljarden. En alles ook nog es met goedkeuring van Romano:

"EU-landen die tegen de nieuwe grondwet voor Europa stemmen, moeten de Unie misschien maar verlaten. Dat heeft Romano Prodi, de voorzitter van de Europese Commissie, gezegd in een vraaggesprek met de Irish Times."

Weet u ook al wat u stemt straks bij 't referendum?

Vastgelogd op 23:13

Terugverwijzen (2 reacties)

Noise
Sony heeft een nieuwe noise-cancelling hoofdtelefoon gemaakt, meldt Impress. Als ik de Japanse pagina door de vertaling jaag, hapert die op een intrigerend punt:

Mjah, wat is die kwaliteit nu?

Vastgelogd op 22:27

Terugverwijzen (3 reacties)

IP
Verhelderend, in het licht van de FAT-perikelen, is het interview met Marshall Phelps van Microsoft over het afdwingen van intellectueel eigendom. Mensen hebben erom gevrŠŠgd namelijk:

"Our customers and partners have been asking us for a more prescriptive, comprehensive guide to our position on IP and licensing."

Vastgelogd op 18:27

Terugverwijzen (2 reacties)

Mix
Zo, mijn eerste voornemen voor 't nieuwe jaar is binnen.

Vastgelogd op 18:08

Terugverwijzen (0 reacties)

D70
"Panterprint" Blokzijl passte me ook nog dit persbericht over een nieuwe Nikon camera. Waar je ook zelf aan kunt draaien.

Vastgelogd op 17:34

Terugverwijzen (4 reacties)

Vet
Microsoft maakte gisteren bekend een paar oude patenten met betrekking tot File Allocation Table te gaan afdwingen. Het bestandsysteem FAT werd in 1976 ontwikkeld, aldus Microsoft. Simpel gezegd vertelt FAT het besturingssysteem waar bestanden zich op een harddisk, floppy of extern opslagmedium bevinden.

Pas in de jaren negentig werd door Microsoft een aantal patenten op het bestandsformaat aangevraagd. Na nog wat jaren radiostilte, waarin FAT werd toegepast in uiteenlopende apparatuur om met Windows te kunnen "spreken", vraagt Microsoft nu geld voor het gebruik van FAT.

Microsoft noemt FAT een "wijdverspreide" standaard. Het bedrijf noemt enkele voorbeelden waar FAT wordt gebruikt - hetgeen illustreert hoe veelomvattend de patentenkwestie is/kan worden:

"The FAT file system is now supported by a wide variety of operating systems running on all sizes of computers, from servers to personal digital assistants. In addition, many digital devices such as still and video cameras, audio recorders, video game systems, scanners, and printers make use of FAT file system technology."

Geheugenkaarten en andere opslagmedia gebruiken het formaat om bestanden te kunnen uitwisselen met Windows. Ook andere besturingssystemen als Linux en MacOS bevatten programmaregels die het mogelijk maken FAT te lezen.

Microsoft stelt gebruikers van FAT in de gelegenheid een licentie te kopen van 25 dollarcent "per eenheid" tot een maximum van een kwart miljoen dollar. Bij Slashdot wordt Microsoft - zoals gebruikelijk - verbaal flink aangepakt.

De actie van Microsoft is vreemd - vooral omdat het zo'n oud formaat betreft. Het is natuurlijk uit economisch oogpunt niet zo gek, maar de bad publicity lijkt me het niet waard. Ook om het geld zit Microsoft niet echt te spingen, zou je denken.

In een soortgelijke actie wilde Unisys enkele jaren terug een oud patent met betrekking tot het grafische formaat GIF te gelde maken. Dat heeft niet het beoogde resultaat gehad.

Wat de stap nog vreemder maakt is dat Microsoft FAT allang niet meer promoot. Wie van Windows 2000 of Windows XP gebruik maakt, wordt tijdens de installatie geadviseerd om het "modernere" NTFS te gebruiken.

NTFS zelf werd in het begin van de jaren negentig ontwikkeld en zal bij de introductie van Windows Longhorn (naar verwachting in 2006) grotendeels worden vervangen door een nieuwe vorm van opslag.

Vastgelogd op 17:28

Terugverwijzen (0 reacties)

Hebzucht
Leica introduceert over drie maanden een nieuwe digitale camera, de Digilux 2, van vijf megapixel. Mooi is dat je - evenals de Canon 300D bijvoorbeeld - met de hand kunt scherpstellen.

Leica Digilux 2

Hmmm, een retro-ontwerp met een moderne prijs van 1800 euro. Meer (eveneens in het Duits) bij MACup News. [Via Joost 'Jobs' Blokzijl]

Vastgelogd op 15:20

Terugverwijzen (6 reacties)


woensdag, 3 december 2003

Zalm
Toontje lager

Vastgelogd op 23:06

Terugverwijzen (0 reacties)

Rinkel
De Japanse telecomgigant NTT DoCoMo gaat naar alle waarschijnlijkheid voor het eind van 2004 handsets uitleveren die draaien onder Linux.

Meer geavanceerde telefoons met camera's en multimediale functies gebruiken verschillende besturingssystemen. Er is echter geen duidelijke winnaar, wat betekent dat er stevig wordt geknokt om deze lucratieve markt.

Vastgelogd op 21:58

Terugverwijzen (0 reacties)

Vla
Het kostte Willem-Alexander slechts een half vingerhoedje van zijn Koningskindvla, maar wanneer MŠxima geworpen heeft, zal Campina zo'n 200 duizend liter van het spul produceren, meldt Marketing Online. [Via nieuwe-jas Martijn]

Vastgelogd op 15:57

Terugverwijzen (0 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org