Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

woensdag, 28 september 2005

Terug
Ik ben dan wel weer op Nederlandse bodem, maar kan u nog niet verblijden/vervelen met fotootjes uit Noejork. Want al heb ik het apparaat anderhalve week geleden al ingeleverd, de Power Mac is nog niet eens bekeken.

"We hebben momenteel erg veel Apple-reparaties. Maar jouw machine staat nu bijna bovenaan", aldus de reparateur.

Vastgelogd op 12:26

Terugverwijzen (5 reacties)


vrijdag, 23 september 2005

NY Update
Zo, even een kort bericht vanuit een Easy Everything aan Time Square... Goede vlucht, mooi weer, Central Park, vergeefse poging om Letterman binnen te komen, veel Starbucks en ook nog heel wat winkels af. Dus.

Foto's komen zodra ik weer terug ben.

Vastgelogd op 02:52

Terugverwijzen (4 reacties)


maandag, 19 september 2005

Ajuus
Nou ben ik al noodgedwongen bezig om m'n weblog te laten versloffen bij gebrek aan een computer... ga ik ook nog eens een hele week weg! Nouja, dat moet dan maar.

These vagabond shoes, are longing to stray
Right through the very heart of it - New York, New York

Foto's van die Apple die wel de moeite waard is, zodra ik terug ben.

Vastgelogd op 23:33

Terugverwijzen (1 reacties)


woensdag, 14 september 2005

Blogzoek
Handig, Google opent een speciale zoekmachine voor webloginhoud.

Vastgelogd op 20:51

Terugverwijzen (3 reacties)


dinsdag, 13 september 2005

Nuke
Verder op de verjaardag van elf september nog een opmerkelijke wijziging in de policy hoe de Verenigde Staten zullen reageren op nucleaire dreigingen.

Another scenario for a possible nuclear preemptive strike is in case of an "imminent attack from adversary biological weapons that only effects from nuclear weapons can safely destroy."

Vastgelogd op 17:58

Terugverwijzen (0 reacties)

Traag
Het kan zijn dat de site moeizaam laadt, maar Los Angeles (en daarmee mijn hoster) werden getroffen door een stroomstoring.

Vastgelogd op 17:53

Terugverwijzen (0 reacties)

Wegstat

Ik vond de overgang van Nedstat naar het dramatisch onhippe Webstat4U al niks, maar de nogal vergaande rechten die ze zich toeëigenen en dit uitstekende overzicht trokken me over de streep: na 5,5 jaar heb ik het Nedstat-account opgeheven en de teller van l-rs.org verwijderd.

Ergens jammer, want Nedstat beviel me wel, maar die 4U-spelling doet afbreuk aan het imago. Dat was misschien geinig toen Prince het introduceerde, maar als bedrijven zich ervan bedienen... een beetje sneu.

Ik ga es op zoek naar iets nieuws voor publieke statistieken; zelf heb ik via Dreamhost nog passwortgeschützte statistieken.

Vastgelogd op 17:51

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 12 september 2005

Sir
Aandoenlijk, die stoere Amerikaanse commandant in het RTL Nieuws, die met star studded baret en zonnebril uitlegde dat er wel degelijk voldoende troepen in de door orkaan Katrina getroffen staten actief zijn... en zijn verhaal voor de camera afsloot met over.

Vastgelogd op 20:25

Terugverwijzen (0 reacties)


zondag, 11 september 2005

Macsoap
En ja hoor: drie dagen nadat ik 'm van de reparateur terugheb wil de Power Mac niet meer booten. Het grijze opstartscherm verschijnt, ondersteund door luide mechanische tikken van de harde schijf, waarna het Apple-logootje in een soort verbodsbord verandert.

Iemand juridisch onderlegd om me te vertellen hoe het zit met retourneren van dit amper drie maanden oud, ruim 2100 euro kostende brik?

Vastgelogd op 18:56

Terugverwijzen (17 reacties)

11/9


Vastgelogd op 13:00

Terugverwijzen (1 reacties)


zaterdag, 10 september 2005

CNN Goes Fox
Ik kijk net even op de Amerikaanse CNN, en vind daar deze caption boven een artikel. Uitspreken met zo'n stereotype trailerstem.

Vastgelogd op 20:10

Terugverwijzen (0 reacties)


vrijdag, 9 september 2005

Terug
Nou, de Mac is terug van de reparateur. De harde schijf was - zoals te verwachten - overleden en is onder garantie vervangen.

Computerketen Mycom is definitief op mijn OK-lijstje gekomen nu ook deze tweede Maxtor-disk zonder morren werd omgewisseld (voor een Western Digital dit keer).

Het contrast tussen de voorkant en achterkant van het Apple-merk wordt in een toekomstige column voor PC Magazine nog eens beschreven.

De inmiddels derde schijf geeft incidenteel een tik, maar laten we hopen dat dat erbij hoort. Ben benieuwd, voorlopig vul ik 'm nog maar even niet met nieuw spul.

Goed, die tweede schijf er maar uitgehaald, want wederom tikken, uitval en die gay pride strandbal. Maandag Apple maar weer bellen. Dit mijn eerste én laatste Apple-machine? Het begint er op te lijken.

Vastgelogd op 21:15

Terugverwijzen (5 reacties)


woensdag, 7 september 2005

Mek
Nu is de Mac gemaakt - wat er precies loos is zeggen ze niet - maar ik kan 'm nu natuurlijk alleen "werkdagen tot 17:00" ophalen. Hoe doe ik dat nou weer... De vormgever van PC Mag wil wel even rijden. Yay!

Vastgelogd op 15:32

Terugverwijzen (3 reacties)

Televee
Nee, de Mac is nog altijd niet gemaakt, maar als een soort mentale notitie voor mezelf om te kijken zodra hij dat wél is: NerdTV van Bob Cringely. Zie ook het uitzendschema voor 2005!

Vastgelogd op 14:32

Terugverwijzen (0 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org