Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

dinsdag, 29 februari 2000

Baardgroei, zware stem en meer libido
Nu in handige tube verkrijgbaar!

Vastgelogd op 10:47

Terugverwijzen (0 reacties)

Bach
Een prachtig uitgebreid profiel bij NRC Handelsblad over Johann Sebastian Bach (van wie het in juli 250 jaar geleden is dat hij overleed). Vroeger vond ik Bach maar saai - nu is hij een van m'n favoriete klassieke componisten. Naast good ol' Sergei, natuurlijk.

Vastgelogd op 09:50

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 28 februari 2000

Geen gelog
Ha! Je zult het wel gemerkt hebben, l-rs.org was er even een paar dagen tussenuit. Geen vakantie of leuke ontspanning maar een ontplofte computer. Windows aan gort, herinstallatie - dat werk. En dan merk je pas wat een ongelofelijke berg ZOOI je geïnstalleerd had, en erger: hoe vaak je daar van gebruik maakt [althans, ik]. Enniewee, ik heb weer internet, weer een virusscanner en een browser. Da's het belangrijkste dus ik ga er vanaf morgen weer gewoon tegenaan. Lees in de tussentijd maar wat ik beroepsmatig heb geschreven. Soort Planetlogje.

Vastgelogd op 11:19

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 24 februari 2000

JFK
Fight nasty communists and help defend the free world against tiranny with this John Fitzgerald Kennedy Action Figure! Grassy knoll sold seperately.

Vastgelogd op 10:08

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 23 februari 2000

Valreep
Ohja hel! Vergeet ik bijna datgene waar ik de hele dag mee bezig ben geweest - een nieuwe editie van de Koelkast! Leuks voor je saaie, grijze windowsbak!

Vastgelogd op 11:52

Terugverwijzen (0 reacties)

WOL
Gezien? Die nieuwe commercial van beursganger World Online? Nouja, de beelden zijn nog steeds hetzelfde - druipen van het zweverige zoetsappige dat Amerikaanse commercials zo eigen is... maar de voice-over van Nina Brink zelf is nieuw. In het Engels, natuurlijk, want dat klinkt beter en interessanter dan dat plebse gegorgel in de Nederlandse taal. Zo kun je en passent nog even koketteren met een aangedikt accent... Ik kreeg bij Christopher Reeves' raspende praatje al jeuk - en Nina doet het niet minder slecht in dat opzicht. Toch jammer dat de WOL-commercial zo'n typische reclame is, rechtstreeks gekopieerd van succesnummers uit de VS (en daarmee totaal ongeschikt voor de Nederlandse markt). Maar goed. Het enige leuke dat ik hoorde was het plan om abonnees te laten meedoen in de aandelen emissie. Tegen betaling, natuurlijk. Nu is het wachten tot mijn top-level baas de tent richting beursplein brengt.

Vastgelogd op 11:16

Terugverwijzen (0 reacties)

The devil made me do it...
Pardon, kunt u me dat keukenmes even aangeven?

Vastgelogd op 10:41

Terugverwijzen (0 reacties)

Transmetamorphosis
Interessant artikel bij Britannica.com over de veelbelovende mobiele Transmeta processor.

Vastgelogd op 09:44

Terugverwijzen (0 reacties)

Landmijnen
Goed nieuws over landmijnen: ze kunnen ze makkelijker detecteren en daarmee sneller opruimen. Hoe lang zal het duren voordat ze uitvinden dat je die dingen beter helemaal niet gebruikt?

Vastgelogd op 09:42

Terugverwijzen (0 reacties)

Jong geleerd...
Nee, je kunt echt nooit te vroeg beginnen met rassenhaat. Gelukkig heeft de ultra-rechtse groepering Stormfront een gezellige kinderhoek ingericht: http://kids.stormfront.org/. Dacht er eerst over om dit linkje als tekst te geven, zodat je zelf maar moet kijken of je 'm in je browser wilt plakken... maar dat zou wel erg belerend zijn. Ik vertrouw op jullie multi-culturele verstand.

Vastgelogd op 09:41

Terugverwijzen (0 reacties)

Befles
Via Prolific vond ik deze lijst do's and dont's voor wat betreft orale sex van man tot vrouw: 'Let me tell you that a woman’s private bits are carefully tucked away beneath those lace undies for a reason: they’re delicate. So don’t go rooting around like she’s a bowl of change and you’re trying to dig out quarters for laundry.'

Vastgelogd op 09:40

Terugverwijzen (0 reacties)

Oud maar koel
In 1982 ontwierp Tadao Kikumoto in opdracht van Roland een synthesizer waarmee basgitaristen ideeën konden uitwerken. Het apparaat, de Transistor Bassline 303, flopte gigantisch - het geluid leek nauwelijks op een gitaar en de bediening was ingewikkeld. Na slechts 20.000 stuks werd de productie van de TB-303 gestaakt. Eind jaren tachtig kwam de techno op en bleek het lelijke zilveren eendje een gouden instrument. Acid zou niet kunnen bestaan zonder Roland's "mislukking". De TB-303 is een collectors item geworden en het getal 303 heeft voor velen een haast heilige symboliek. Meer over dit fantastische apparaat en de opmerkelijke geschiedenis vind je bij Bass Line Land. En ja, ik heb er vorig jaar één gekocht. Een droom van me sinds ik in 1988 de TB-303 in I Can Dance van Fast Eddie hoorde. Clip is véél te kort, maar ja... Buma.

Vastgelogd op 09:40

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 21 februari 2000

Nicotinekuurtje
Yeah! Steek er maar eentje op, 't is goed voor je!

Vastgelogd op 10:49

Terugverwijzen (0 reacties)

Hollandsche waar(vandaan)?
Hmm. Katoen op schapen, olijfolie uit Nederland en Britse bananen? Ben ik 't nou, of worden kinderen gewoon steeds dommer?

Vastgelogd op 10:38

Terugverwijzen (0 reacties)

Echelon
Ook een afluistersysteem. Maar dan op z'n Russisch.

Vastgelogd op 10:33

Terugverwijzen (0 reacties)

Windows 2000 parodoxale patch
Nadat we op alle mogelijke manieren waren gehersenspoeld dat Windows 2000 écht niet voor consumenten is - nee ÉCHT niet dus... brengt Microsoft een update uit voor het kersverse besturingssysteem. Een enorme berg applicaties draait door het toepassen van dit stukje software goed met Windows 2000. FrontPage 98 is uit de lijst de enige 'serieuze' toepassing. Alle andere programma's die baat hebben bij de patch zijn... spelletjes.

Vastgelogd op 10:31

Terugverwijzen (0 reacties)


zondag, 20 februari 2000

Geen Log
Dit weekend geen gelog - ten eerste omdat de toetsenbordaansluiting op mijn moederbord niet meer werkte (maar dat is gefixed, zoals je ziet)... ten tweede omdat ik naar een technofeest was in Doornroosje in Nijmegen. Thomas Krome draaide een beukende set.

Vastgelogd op 08:07

Terugverwijzen (0 reacties)


vrijdag, 18 februari 2000

Léon
Ha, tjees... Koele trivia voor de film Léon: During the filming involving all of the police cars on the street, a man ran from a store he had just robbed. When he encountered the movie set by accident, he saw all of the "police" and gave himself up to a bunch of uniformed extras.

Vastgelogd op 12:42

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 17 februari 2000

Mr. T versus...
Wie al een tijdje rondsurft (of de andere logs bezoekt) - die is vast wel eens het campy fenomeen Mr. T versus... tegengekomen. Good ol' B.A. Baracus heeft nogal wat af te knokken, want heel wat beroemdheden gaan het gevecht met hem aan. Britney Spears, Ally McBeal, de Kerstman! Alles met lekker foute video-captures van oude A-Team afleveringen en koele teksten. Gelukkig is er een Mr. T versus... overzicht. What's all this jibba jabba? Sucka!

Vastgelogd op 11:52

Terugverwijzen (0 reacties)

Finance Tsjik
Eigenlijk kan de naam van de presentatrice van CNN's The Moneyline News Hour helemaal niet meer - in deze geëmancipeerde tijden bedoel ik: Willow Bay. [Doordenkertje]

Vastgelogd op 11:46

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 16 februari 2000

Mooie grijstinten, zeg!
Ik denk dat Bob Ross zich in zijn urn omdraait, als hij dit wist. A happy little cloud lives overhere...

Vastgelogd op 10:26

Terugverwijzen (0 reacties)

Magnetron
Alex heeft weer na wat tests ook zijn magnetron op 't internet aangesloten. En hij heeft bezoek gehad van de Vara (voorlopig nog het 'honk' van prolific).

Vastgelogd op 10:22

Terugverwijzen (0 reacties)

Aftellen naar Win2K
BBC News heeft een goed artikel over dit operating system, waar maar liefst twee miljard dollar in is gestoken. Het snijdt een paar goede thema's aan: misleidende naam (Windows 98... logische stap zou zijn Windows 2000) en dat de beoogde opvolger van het consumenten-OS Windows 98 (Millennium Edition of Windows Me) nog steeds op de oude fundamenten van DOS staat. Bedrijven zullen voorlopig nog een afwachtende houding aannemen, aangezien Windows 2000 bepaald geen goedkope upgrade is. Nahja. Morgen is de grote dag met een key note toespraak van Billemans.

Vastgelogd op 10:17

Terugverwijzen (0 reacties)

Koelkast
En het is weer woensdag, dus tijd voor een nieuwe editie van de Koelkast. Met o.a. het must-see programma NapAndCoffee!

Vastgelogd op 08:05

Terugverwijzen (0 reacties)

Je bent een vette hond
'Ik zie het al mevrouwtje, uw kat lijdt aan het Garfield-syndroom.' Dertig procent van de Amerikaanse honden en katten is veel te dik en vreten zich (samen met hun baasjes) naar een vroeg graf.

Vastgelogd op 07:19

Terugverwijzen (0 reacties)


dinsdag, 15 februari 2000

Zo terug
Hey.. 'The Gadget Guru is taking some time off.' Ik weet wel waarom.

Vastgelogd op 11:38

Terugverwijzen (0 reacties)

Windows in de prijzen
Omdat ik op de Nederlandse site van Microsoft niets kon vinden over prijzen van het donderdag te lanceren Windows 2000... heb ik even bij onze Oosterburen gekeken. Ik neem aan dat de prijzen niet veel zullen verschillen, tis Europa per slot van rekening, niewaar? Vond dit Duitschtalige linkje bij het blad c't. Op het risico dat ik in de filters van de EO verdwijn: JEZUS FUKKING CHRISTUS! Windows 2000 Professional Vollprodukt: 800 bis 850 Mark. We kunnen de magie van de Amsterdamse lancering van dichtbij meebeleven, trouwens.

Vastgelogd op 11:29

Terugverwijzen (0 reacties)

Vogel
Drama op Valentijnsdag.

Vastgelogd op 03:00

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 14 februari 2000

Ben zóóó blij
Althans, dat wijst een recent onderzoek uit: Nederlanders zijn de gelukkigste mensen op aarde, weet The Independent. En in geheel Hollandsche traditie is mijn antwoord daarop: Och, ik mag niet klagen...

Vastgelogd op 08:20

Terugverwijzen (0 reacties)

Okee, voor één keer dan
En omdat het vandaag Valentijn is:
I love Blogger

Vastgelogd op 08:16

Terugverwijzen (0 reacties)


zaterdag, 12 februari 2000

WWW9
Okee, hier wil ik dus (samen met Diederik) naartoe! De 9th International World Wide Web Conference.

Vastgelogd op 12:56

Terugverwijzen (0 reacties)

De broers Doobie
Heb ik het je wel eens verteld? Nee? IK HÁÁT LIVE CD'S!


Vastgelogd op 08:47

Terugverwijzen (0 reacties)

NVJ Sectie Internet
Eindelijk! Ik lees in de nieuwste editie van het vakblad De Journalist dat de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) plannen heeft om tot een sectie internet te komen. De officiële NVJ-website Villa Media ligt er op het moment uit, dus ik typ het even analoog over uit de papieren editie:

"De toekomstige sectie richt zich op het internet als actief podium dat journalisten de mogelijkheid biedt voor publicaties en niet als bron of archiefdienst. De sectie wil in eerste instantie een platform bieden waarbinnen de Nederlandse internetjournalistiek meningen en vragen over dit medium kan uitwisselen. Daarbij denkt het bestuur aan zaken als kwaliteitsbewaking, de positie van de internetjournalist binnen de uitgevende organisatie, scholing en contacten met journalistieke opleidingen. De journalisten die publiceren op het internet zijn onder te verdelen in drie categorieën:

 • Journalisten die werken voor websites die verbonden zijn aan bestaande media als kranten, tijdschriften en omroepen.
 • Journalisten die werken voor nieuws- en achtergrondsites en e-zines, die specifiek zijn voor internet. [C'est moi]
 • Journalisten die werken voor sites van overheid, instellingen en bedrijven (voorlichting)

  Via een speciale website binnen www.villamedia.nl worden internetjournalisten, ook als zij geen lid zijn van de NVJ, opgeroepen hun ideeën te melden ten aanzien van de sectie. Deze informatie wordt meegenomen in de voorbereiding van een tweetal bijeenkomsten. De eerste van deze bijeenkomsten wordt gehouden op 18 maart 2000. Genoemde bijeenkomsten zullen uiteindelijk leiden tot een plan na de zomer wordt aangeboden aan het hoofdbestuur van de NVJ."

  Ik wil hier, als NVJ-lid én internetjournalist, actief bij betrokken zijn.

  Vastgelogd op 01:07

  Terugverwijzen (0 reacties)


  donderdag, 10 februari 2000

  Komt dat ff goed uit...
  Ze hadden het zich waarschijnlijk niet beter kunnen wensen - de makers van het ZDTV programma CyberCrime, dat morgen van start gaat... met uiteraard de constante Denial of Service aanvallen op grote websites, waaronder die van ZDNet zelf.

  Vastgelogd op 10:29

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Phew.
  Lang leve rekenfouten.

  Vastgelogd op 05:23

  Terugverwijzen (0 reacties)


  woensdag, 9 februari 2000

  Oh djee
  CNN heeft nu ook een artikel over die asteroïde die in 2022 mogelijk op aarde inslaat. Kans 1 op 1 miljoen. Volgens mij is dat in kosmische termen helemaal niet zo klein.

  Vastgelogd op 12:37

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Handen omhoog, of ik lik je dood!
  Ah, koel artikeltje over een overval. Niet boos worden nou - er vielen geen gewonden of doden en de dader staat internationaal voor paal. Hier, lees zelf maar: de 39-jarige Keith Vetter is afgelopen zaterdag aangehouden omdat hij een Adult Super Centre wilde beroven. De politie was in de buurt, omdat de tent al drie keer eerder slachtoffer van een overval was. Onder het voorwendsel dat hij een pistool had bedreigde Vetter de kassa-bediende. En alsof dat niet eng genoeg was pakte hij ook nog eens een vibrating tongue van een schap! En dreigde ermee. Of de tongue aanstond vermeldt het artikel niet. :)

  Vastgelogd op 12:30

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Op Nederlandse les
  Ik weet niet meer wat ik precies bij Sony Japan zocht, maar ik vond bij BitMusic wel iets geinigs. BitMusic is een online muziekdienst waar Japanners hun favoriete muziek rechtstreeks in (naar ik aanneem Sony) walkmans e.d. kunnen downloaden. Er blijkt ook ook een band te zijn die Dutch Training heet. Ze zingen in 't Japans, dus ik weet niet waar ze het over hebben.

  Vastgelogd op 03:54

  Terugverwijzen (0 reacties)


  dinsdag, 8 februari 2000

  Asteroïde ontdekt op weg naar aarde
  Het is geen geintje, al wordt het gemeld door de Britse tabloid The Sun. De asteroïde met de naam BF19 is groot genoeg om behoorlijk wat schade te veroorzaken. Een botsing (laten we hopen dat er ergens een rekenfoutje is gemaakt) gebeurt volgens wetenschappers ergens in 2022. Al slaat hij misschien niet bij ons in de buurt in - ... it might cause a tidal wave that would devastate low-lying parts of the world.

  Vastgelogd op 10:49

  Terugverwijzen (0 reacties)


  maandag, 7 februari 2000

  Redmond strikes back
  Nadat Microsoft steeds meer marktaandeel zag verdwijnen richting Linux vindt men het nu tijd om terug te slaan met Interix 2.2, een programma dat Windows NT en Windows 2000 in staat stelt UNIX-applicaties te draaien.

  Vastgelogd op 09:10

  Terugverwijzen (0 reacties)


  zondag, 6 februari 2000

  Hoera x 1.000.000
  Alex 'Icepick' is een goede vriend van me. Ik ken hem uit de tijd toen er nog 1200/75 modems bestonden en publiek internet nog ver, héél ver weg was. Het idee van een wereldwijd informatieweb was nog niet eens een schim van een gedachte in het hoofd van Tim Berners-Lee. Toch experimenteerde Alex toen al met techniek - zijn Amiga logde in die tijd al welke deuren in huis werden geopend en of er toevallig post was bezorgd (via een ingenieus drukplateau dat contact maakte wanneer er brieven op lagen). [CUT TO PRESENT] In 1998 suist de wereld inmiddels van de HTML en dotcommen... en wordt de poes van Alex zwanger.

  Dilemma, want hoe hou je dat beest in de gaten vanaf werk? Webcams zijn inmiddels al redelijk gangbaar en Alex installeert er een. Zonder speciaal promotie voor zijn site te maken lopen de pageviews al snel op - een zwangere poes heeft blijkbaar internationale appeal. Omdat Alex nog steeds graag knutselt komt er al gauw een tweede camera bij. Drie camera's. De vuilnisbak wordt geïntegreerd in de site. Een vierde camera volgt. De voordeur wordt wired. Nóg een camera. Yahoo! De koelkastdeur. Infrarode sensoren boven de voerbakjes van de poes. Slashdot.org. Als apotheose volgt de vernetzung van het toilet. De internationale media merken het meest bedrade huis van Nederland (en de wereld?) snel op. Alex heeft inmiddels een grote verzameling krantenknipsels, videobanden en web-artikelen over zijn uit de hand gelopen hobby. Eind vorig jaar werd icepick.com zelfs genoemd in het voorwoord van een boek van het New Yorkse Museum Of Modern Art. Der Stern wijdde in mei een artikel aan icepick.com. Ik ben een keer komen opdraven om op de deurbel te drukken, voor de Franse televisie. Interviews voor de Nederlandse TV (NOVA en Barend en Witteman) volgden. En dat alles vanwege een zwangere kat!

  Vanavond, waarschijnlijk zo rond 21:00 uur, werd een nieuwe mijlpaal gehaald: de miljoenste bezoeker. Gefeliciteerd 'Lex!

  Vastgelogd op 11:02

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Whoa
  Leuke... eh, viool, Ellen. Respect naar Koen, going Stronk.

  Vastgelogd op 08:05

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Torvalds
  CBS Marketwatch heeft een interview gehouden met Linus Torvalds over Linux (dûh), Microsoft, DVD's en een mogelijke Initial Public Offering (IPO, een aandelen-emissie) voor Transmeta. Je hebt de keuze uit een low- en high bandwidth versie. Of is aandelen-emissie een pleonasme? Je krijgt een beetje vaag scherm, maar dat komt omdat ik de link uit een java-popup heb gesloopt.

  Vastgelogd op 07:55

  Terugverwijzen (0 reacties)

  X-Files spin-off
  De hackers uit de X-Files ('the Lone Gunmen') krijgen een eigen show.

  Vastgelogd op 04:24

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Vice versa
  Nieuws uit de omgekeerde wereld - Iran vraagt de wereld om een strenge veroordeling van terroristische aanslagen. Teheran was vandaag het toneel van een mortieraanval op overheidsgebouwen, door Mudjahideen-terroristen. Als het in de eigen achtertuin gebeurt is het toch knap lastig, blijkbaar.

  Vastgelogd op 04:17

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Opdomderen, a.u.b.
  De directrice van de Millennium Dome moet weg van het bestuur. Het ontslag kwam overwacht, lees ik in The Independent. En ze moest huilen. Weet niet welke nieuwswaarde dat heeft, trouwens. Wie weet zou ik dat ook doen als ik £ 150.000,- per jaar verdiende en nog £ 200.000,- in het vooruitzicht had als bonus (respectievelijk 534.451,- en 712.602,- gulden).

  Vastgelogd op 03:55

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Niet gelogd
  Ohja, de afgelopen dagen was ik druk met andere dingen. Heb sinds vrijdag m'n computer niet eens aangehad. Tsjee..

  Vastgelogd op 03:37

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Nooit meer rennen
  Heb een nieuwe telefoon gekocht, zodat ik niet meer twee trappen hoef op de sprinten als ik gebeld word. Een mooi ontworpen Ericsson DECT 260. Het is een Zwøds linkje, want de ericsson.com product pagina lag helemaal aan flarden. Na een vechtpartij met de Teles.iTA/2AB (beter bekend als KPN's Duovox) werkt alles eindelijk. Ik was het boekje kwijt waarin stond hoe je dat ding opnieuw programmeert. In mijn speurtocht kwam ik rotzooi tegen van apparaten die ik allang niet meer heb, maar nada Duovox. Gelukkig wist Alex nog hoe het moest... phew.. Moet ik alleen de handset niet boven laten liggen. :)

  Vastgelogd op 03:36

  Terugverwijzen (0 reacties)


  vrijdag, 4 februari 2000

  Begin van 't einde
  De commercie doet definitief zijn intrede in de wereld der weblog, nu Ramon zijn muur heeft behangen met een spandoek van de Raiffeisen- en Boerenleenbanken. Zie de cumsh, eh... camshot of shame!
  schandknaapje ;)

  Vastgelogd op 12:05

  Terugverwijzen (0 reacties)

  N R is nóg een log
  Hadden we eerst Jeroen Bergeijk al bij NRC Handelsblad met de Digitale Leestafel, nu heeft ook NRC internetredacteur Marie-José Klaver een weblog, soort van - onder de naam Apestaartje. (Hmmm, ik zie dat haar rubriek al een archief heeft, dus zo nieuw is mijn nieuwtje dus ook weer niet)... Komt goed uit, want normaal hield ik haar artikelen bij middels http://www.marie-jose.nl, maar die site is al maanden niet meer te bereiken.

  Vastgelogd op 11:49

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Hoog bezoek
  Een statsfetish blijft lastig - maar soms zie je wel eens wat leuks:


  Ze willen l-rs.org vast integreren in een of andere toekomstige versie van Windows. Vast!

  Vastgelogd op 10:30

  Terugverwijzen (0 reacties)

  ????
  Als het niet onbegrijpelijk en tragisch was... dan kon je er misschien om lachen: Man doodt agent om bekeuring te voorkomen.

  Vastgelogd op 10:15

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Spelshow renaissance in VS
  Het Amerikaanse Fox News merkt op dat er steeds meer spel-ideeën worden geïmporteerd, vooral van het bizarre of zelfs sadistische type. Fox licht de stormvloed van concepten door van spelshows die in de nabije toekomst ook in de Verenigde Staten te zien zullen zijn. Aardige soundbite uit het artikel: CBS recently won (or lost, depending on how you view paying $20 million for a game show) a multi-network bidding war to procure American rights for Big Brother [...] In the Dutch version, everything is recorded, including sex. Count on a tamer version hitting the States.

  Vastgelogd op 10:09

  Terugverwijzen (0 reacties)


  donderdag, 3 februari 2000

  Body Paint? Pfrrt...
  Okee, even puberaal: de Nederlandse Lara Croft (model Lara Weller) wordt in opdracht van het Britse game-magazine SceneOne gebodypaint. Volgens mij wordt onder bodypainten niet verstaan dat je iemand met kleren aan overschildert. Nahja, Lara was toch al niet zo interessant meer...

  Vastgelogd op 07:14

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Broodbasher gepakt
  Na jaren van verkruimelde koekjes en geplet brood is hij dan eindelijk gearresteerd: de man die een aantal Amerikaanse supermarkten ruim 8000 dollar schade bezorgde door met opzet etenswaar te vernielen.

  Vastgelogd op 01:14

  Terugverwijzen (0 reacties)


  woensdag, 2 februari 2000

  Super Bowl commercials
  Diederik speelde mij deze link toe: een selectie (misschien zijn ze het wel allemaal, trouwens) van de commercials die tijdens de Super Bowl zijn uitgezonden. En ja, ook een lopende Christopher Reeve is van de partij! Zo'n 3 MB groot, in QuickTime formaat.

  Vastgelogd op 12:04

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Auw, me oge!
  O hell. Haal de hoofdpijntabletten maar uit de kast - véél meer producten zullen harde iMac geïnspireerde kleuren krijgen, meldt de Washington Post. Magnetrons, stofzuigers en keukenmixers gaan allemaal over naar doorzichtig gekleurd plastic. Het artikel geeft gelukkig credit where credit is due, want niet Apple maar Rowenta zette in 1994 de trend, met de Surfline strijkbout. Nahja - een beetje kleur is helemaal niet gek, maar de meeste fabrikanten verwarren het lollige alternatief van doorzichtig plastic met exclusief om de prijs wat te verhogen. En als iedereen die een stukje doorzichtig plastic op z'n product plakt de kans grijpt om het te hernoemen met een kleine i ervoor... ARGH! Of zal ik deze weblog toch maar relaunchen onder het nog vrije domein ilars.com?

  Vastgelogd op 09:13

  Terugverwijzen (0 reacties)

  Koelkast
  Zoals altijd op woensdag: een nieuwe editie van de Koelkast. De tekst bevat een hoop interessante links naar buiten, waaronder eentje van een Japanse fabrikant van houten computerkasten! N.B. De plaatjes op de site laden bij mij nogal klote. Weet niet of 't een lokaal probleem is.

  Vastgelogd op 08:58

  Terugverwijzen (0 reacties)


  dinsdag, 1 februari 2000

  Kangoeroe Crash
  Verslikte Mercedes zich in de elandtest... in Australië zou het makkelijk een kangoeroe-test kunnen zijn: Australische autofabrikanten willen hun ontwerp aanpassen aan de vele aanrijdingen met kangoeroes en hebben daarvoor een speciale dummy gemaakt.

  Vastgelogd op 11:45

  Terugverwijzen (0 reacties)

  De opvolger van 98
  Ik was vanmiddag op een speciale persbriefing van Microsoft Nederland, waar ook de verwarring over de Windows naamgeving ter sprake kwam. Is Windows 2000 Professional (officiële release op 17 februari) nou een opvolger van Windows 98, of niet? Nee dus. Microsoft ziet Windows 2000 puur als een besturingssysteem voor bedrijven. De PR-man deed nogal geheimzinnig over de opvolger van Windows 98 - hij zou de naam nog niet kunnen/mogen noemen. Op 2 februari wel, zo verzekerde hij ons. Hmmm.. even bij CNN gekeken: Windows Me, dus.

  Vastgelogd op 09:59

  Terugverwijzen (0 reacties)

  One day...
  Waarschijnlijk inhakend op die onbegrijpelijke commercial van World Online heeft Christopher Reeve voor een Amerikaanse investeringsmaatschappij nóg een commercial opgenomen waarin hij - dankzij computeranimatie - weer kan lopen. Vijf jaar geleden raakte Reeve verlamd door een val van een paard. Er is nogal wat commotie ontstaan over de advertentie, die tijdens de Super Bowl werd uitgezonden. Veel Amerikanen dachten namelijk dat Reeve écht weer kon lopen. De National Spinal Cord Injury Association (NSCIA) kan het maar matig waarderen, want ze krijgen nu geregeld telefoon van mensen die willen weten waar Reeve zich heeft laten behandelen.

  Vastgelogd op 09:04

  Terugverwijzen (0 reacties)

 •  
  (c) 1999-2007 l-rs.org