Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

woensdag, 27 januari 2010

Pwep
Een van de voordelen van iTunes is dat je die ouwe, lang geleden verloren gegane vinylplaat in digitale glorie kunt sponzen. Maar ook voor je nazi-deuntjes kun je bij iTunes terecht, zoals bij het album Third Reich Military Music Archives [iTunes-link]

Nou ben ik helemaal niet roomser dan de Paus (Pius XII, welteverstaan) want op zich heb ik er geen moeite mee dat Horst Wessel ook in iTunes staat, in een soort historisch-quasi-wetenschappelijk hoesje.

Wat ik wel van een onuitsprekelijke hypocrysie vind, is Apple's goody two shoes beleid wat betreft nummertitels. Want, kijk goed wat gebeurt bij het liedekijn "Der Fher Ruft SA Voran":

Bah, Ome Willem! Ruften is vies! Met het kuiswerk van iTunes wordt ons zelfs een grinnik om een windende Hitler ontzegd, die naar verluidt zelf last had van flatulentie.

Vastgelogd op 13:39

Terugverwijzen (8 reacties)


zaterdag, 9 januari 2010

Tien

Jaha, daar zijn we dan! Tien effing jaar l-rs.org. Nooit gedacht dat ik tien jaar later nog steeds deze weblog zou vullen!

Okee, het laatste jaar flink wat minder vaak dan voorheen. Maar dat heeft allerlei redenen, voornamelijk werkgerelateerd. Ik schrijf me namelijk al het apezuur voor Villamedia, en dan schiet het er simpelweg bij in.

's Avonds heb je dan meestal geen puf meer om nog uitgebreid te schrijven, terwijl ondertussen ook Twitter nog lonkt. Niettemin wil ik een poging wagen wat minder links op Twitter te dumpen en hier vaker wat ouderwetsch te loggen.

Het archief is geduldig, dus kijk vooral even rond. Veel links zijn dood als een pier, een aantal websites is overgegaan in nieuwe handen of opgedoekt en een paar verstokte loggers march ever onward, net als ik.


Vastgelogd op 17:24

Terugverwijzen (10 reacties)


maandag, 4 januari 2010

Buren
Wat een ontzettend leuk projectje van Susanne Gilsing, studente fotografie aan de Fotovakschool Den Haag: al je buren aan de Tuyllkade in Utrecht op de foto zetten.

Dankzij hetzelfde camerastandpunt (en min of meer dezelfde vorm appartement) een unieke en intieme blik naar binnen.

Vastgelogd op 19:27

Terugverwijzen (0 reacties)


zondag, 3 januari 2010

2010!
Holy moly, daar zijn we alweer in 2010 aanbeland. De maand waarin in dit blogje begon, alweer tien jaar geleden. De echte verjaardag volgt over een paar dagen.

Het is een moment waarop je moet constateren dat werk en Twitter - vrij zeker niet afgenomen surftijd - nogal invreet in dit blogje. Het hele jaar staat op de voorpagina, zoals men zegt "een veeg teken".

Dat is blijkbaar de natuurlijke loop der dingen, hoewel andere early adopters ook nog steeds bloggen. Ik ben niet gelukkig alleen in de verschuiving naar het microbloggen op Twitter.

Hoe ik na tien jaar l-rs.org ga invullen, weet ik nog steeds niet echt. Opdoeken lijkt me ook weer wat radicaal, redesignen eigenlijk k. ;)


Vastgelogd op 00:56

Terugverwijzen (1 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org