Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

maandag, 31 december 2007

Laatste dag
Verdomd, zitten we alweer op 31 december. Ik zou nog wel een L-rsje-poster kunnen fabrieken, maar ik heb geen inspiratie en eigenlijk ook geen tijd. Ik ga namelijk verhuizen en zit midden tussen de dozen en rotzooi.

Als alles meezit, heb ik op 3 januari én telefoon én internet. Dan zal ik weer een levensteken geven. Het blijft jammer dat er nog geen eenvoudige manier is om kabelinternet te vermijden en adsl te kunnen nemen zonder noodzaak van een vaste telefoonlijn.

Hoe dan ook: ik wens iedereen die dit leest een veilige overgang naar 2008 en het beste voor dat nieuwe jaar. Zie u aan de flipzijde!

Vastgelogd op 12:59

Terugverwijzen (6 reacties)


maandag, 24 december 2007

Jazz Soul Brother †

Niemand heeft het eeuwige leven, maar sommigen gun je het wel. Zoals Oscar Peterson, met afstand de allerbeste jazzpianist, improvisator en all-round sympathieke muzikant die ik ooit hoorde. Hij overleed zondag op 82-jarige leeftijd.

"He learned to play trumpet and piano when he was young, but was forced to concentrate on the piano after a bout of tuberculosis." Opmerkelijk hoe sommige dingen uitpakken - wie weet hadden we een pianolegende gemist als hij niet ziek was geworden. De Canadese staatsomroep CBC heeft een mooi fotogallerijtje.

Schrijnend is de net nieuw gelanceerde website van Peterson, waarin hij een maandje terug nog zegt hoe leuk het 'm lijkt om regelmatig updates te posten. Wat ons rest zijn de lezenswaardige dagboekbijdragen - die gelukkig niet ghostwritten zijn.

En natuurlijk is geen necrologie compleet zonder een voorbeeld van zijn kunnen. Vanaf 1:55 gaat hij helemaal los. Op de achtergrond de geamuseerd toekijkende bassist Niels-Henning Řrsted Pedersen, die in 2005 overleed.

Vastgelogd op 21:47

Terugverwijzen (2 reacties)


maandag, 10 december 2007

Kwootje
Aardig zinnetje in de recentste editie van Pushing Daisies:

"Some times a crime of passion is not realising the passion, in time."

Ik vraag me af welke Nederlandse zender nu eens wakker wordt en deze serie aankoopt.

Vastgelogd op 22:30

Terugverwijzen (3 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org