Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

maandag, 30 juli 2007

Bzzzworp
Bij Google Video een leuk setje documentaires over klassieke synthesizers en instrumenten die de moderne elektronische (dans)muziek hebben helpen vormen: The Shape Of Things That Hum.

Wat me eraan herinnert dat mijn TB-303 - o how I love thee - dit jaar haar vijfentwintigste verjaardag viert. * pinkt traantje weg *

Vastgelogd op 21:45

Terugverwijzen (0 reacties)


vrijdag, 27 juli 2007

Error
Waarom iemand, op de lange termijn bezien, compleet gedateerde computerfoutmelding als tatoeage wil, ontgaat me. Dat die dan ook je complete rechterarm moet beslaan, al helemaal. [Met dank aan Arnold]

Vastgelogd op 15:02

Terugverwijzen (4 reacties)


donderdag, 26 juli 2007

Cat 'o' Death
Oscar de kat ziet er als een lieverd uit, maar wat het betekent als ie knorrend op schoot springt, is sinister.

"After about six months, the staff noticed Oscar would make his own rounds, just like the doctors and nurses. He'd sniff and observe patients, then sit beside people who would wind up dying in a few hours."


Vastgelogd op 08:51

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 25 juli 2007

Woensdag
Even wat vervolginfo op m'n postje van gisteren. Het was vandaag weer een druk dagje: vier vragen van PVV-lid De Roon over "niet-vervolging van genocide", Wilders en Fritsma hebben zes vragen over "over het (ontbreken van) nut van integratieprojecten" en Agema en Graus winden zich in acht vragen op over het feit "dat Natuurmonumenten duizenden kadavers van afgeschoten wild bewust in de natuur achterlaat".

Stand rond 15:00 uur: 18 vragen x 2.000 euro = 36.000 euro = 79.200 ouderwetse guldens.

Als het nou niet zo duur was, kon je 't nog als Zeitverschwendung afdoen. Ik heb de maandag gemist, maar als we daar een conservatieve 50.000 euro van maken... naderen we dus 167.000 euro aan belastinggeld.

En we zijn pas op de helft van de week!

Vastgelogd op 16:53

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 24 juli 2007

Spam spam spam
Ik weet niet wat het is vandaag, maar vandaag loopt mijn mailbox over van persberichten met Kamervragen van leden van de Partij van de Vrijheid (PVV). Wilders wil (op m.i. nogal ongepaste toon) in zes vragen opheldering van staatssecretaris Aboutaleb over een onlangs verkregen Marokkaans lintje:

"Bent u bereid de onderscheiding per ommegaande in te leveren? Zo neen, waarom niet?" en "Bent u dienaar van de Nederlandse of van de Marokkaanse kroon?"

Verder wil PVV-lid De Roon in vijf vragen opheldering over "voordurende terreur van dierenactivisten". De Roon heeft een uurtje later nog vier vragen over de vrijlating van de Bulgaarse verplegers en arts uit Libi. Om niet achter te blijven komt vervolgens PVV-lid Agema met vier vragen over vergoedingen aan belangenorganisaties.

Dat zijn dus, op het moment van schrijven, NEGENTIEN Kamervragen vanuit de PVV. En ik krijg deze PVV-vragen aan de lopende band.

Voor een partij die zich zo druk maakt over de spilzucht van Den Haag vind ik negentien vragen nog voor de lunch zachtgezegd fors. Ze zullen zelf wel vinden dat ze "de vragen van de gewone man" stellen, maar het niveau van de vragen is zelden compact en ontstijgt nauwelijks de eerste gut reaction bij het doornemen van de krant, websites en weblogs.

De verontwaardiging is zelfs zo voorspelbaar dat in mijn vriendenkring we (kosteloze) weddenschapjes hebben lopen hoe snel er bij bepaalde nieuwsfeiten (Marokkanen, subsidies of combinaties van die twee) PVV-Kamervragen volgen. Dus niet f er Kamervragen volgen. Maar wannr.

Landbouw-minister Gerda Verburg heeft in juni een benadering gegeven van de kosten van het beantwoorden van n Kamervraag. Dat was in 2004 zo'n 1750 euro, schrijft Verburg in antwoord op Kamervragen van Partij voor de Dieren-leidster Thieme.

Desgevraagd heb ik tijdens het Algemeen Overleg met de Tweede Kamer van 20 juni 2007 een grove schatting gegeven van de kostprijs van een Kamervraag nu, rekening houdend met de prijsindex en CAO-stijgingen. Daarbij heb ik het bedrag van ongeveer van 2000 genoemd.

Resumerend: de PVV, partij die zegt te strijden tegen Haagse verspilling, heeft nog vr twee uur 's middags al de lieve som van 38.000 euro weggedonderd. Omdat de PVV de munt graag terug wil: dat is 83.600 gulden.

Wat deze kostbare verontwaardigingsspam eigenlijk rechtvaardigt, daar zou k nou wel eens opheldering over willen vragen.

Vastgelogd op 14:24

Terugverwijzen (2 reacties)

Grensgeval
In een land waar moeders een slokje moeten nemen uit het flesje moedermelk om het land te mogen betreden is dit bericht, zachtgezegd, nogal opmerkelijk. [Om nog te zwijgen over het begeleidend fotootje, red.]

En dan is de nuance aan de grens er ineens wel: "Being bizarre is not a reason to keep somebody out of this country or lock them up. ... We are governed by laws and regulations, and he did not violate any regulations."*

*Hey, het is een oud bericht, zie ik. Werd nochtans als nieuw ergens opgehoest. Naja. Blijft raar.

Vastgelogd op 09:23

Terugverwijzen (0 reacties)


zondag, 22 juli 2007

Kleurtjons
De saaie Noord-Koreaanse parades moeten gewoon wat pointers van hun Zuid-Koreaanse broeders nemen. Wordt er een stuk koeler van. De muziek onder het videootje is wel hl slecht, ik waarschuw vast.

Vastgelogd op 21:58

Terugverwijzen (1 reacties)


vrijdag, 20 juli 2007

BotBaby
Ik snap dat een menselijk robot een betere 'interface' geeft voor interactie met andere mensen... maar mhn wat vind ik dit een eng ding.

Vastgelogd op 19:47

Terugverwijzen (0 reacties)


dinsdag, 17 juli 2007

Prik
Ik lees elke dag ontzettend veel artikelen en persberichten, maar sommige koppen springen er tussenuit:

'Als ik een meisje ontmoet, zwijg ik over mijn cactussen'


Vastgelogd op 09:20

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 10 juli 2007

Pwep
Het lijkt wel een gewoon olifantje. Maar nee, het is een 10 duizend jaar oude mammoetbaby, volgens experts het beste exemplaar dat ooit is gevonden. Fotootje klikken voor een vergroting!

Vastgelogd op 17:17

Terugverwijzen (1 reacties)

Heu!
Dat zie je niet zo vaak, een trailer bij Apple zonder info. Zelfs de officile pagina is leeg. Geen posters, geen foto's.

* no synopsis provided by the studio *

Maar het maakt de impact van de trailer z veel beter! Ik vind het bijna zonde om bij de Movie Database te gaan kijken wat het nou precies is. Vt!

Ik denk een remake van Godzilla trouwens. [zonder te kijken]

Vastgelogd op 16:47

Terugverwijzen (4 reacties)


maandag, 9 juli 2007

Jaja
Zoals deze zomer verloopt, is het me vergeven dat ik de voorspelling van aanstaande zaterdag even met een korrel zout neem:


Vastgelogd op 13:00

Terugverwijzen (2 reacties)


zondag, 8 juli 2007

Tas
Vraag niet waarom, maar ik was eens aan het kijken wat een plastic memento mori zou kosten. Wat rondklikkend binnen het interessante aanbod van dit Nederlandse bedrijf zag ik deze tas, amusant gearrangeerd voor de foto.

Vastgelogd op 22:42

Terugverwijzen (2 reacties)


vrijdag, 6 juli 2007

Tea
Dat de ontvoerde BBC-journalist Alan Johnston vrij kwam, was prachtig nieuws. Hij heeft een paar dagen rust gehad, heeft tijd voor a nice cuppa en vertelt wat 't betekende om te horen dat mensen wereldwijd met zijn ontvoering bezig waren.

Vastgelogd op 22:33

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 2 juli 2007

X-been
Je komt nog es wat tegen op YouTube: een fetisjist die houdt van vrouwen die hun benen over elkaar slaan. Vierhonderddertig video's and counting!

Vastgelogd op 13:09

Terugverwijzen (4 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org