Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

vrijdag, 29 juni 2007

1408
Fijne ingrediënten: John Cusack, Samuel L. Jackson. Een verhaal van Stephen King. En dat stukje met het raam aan de overkant in de trailer is ronduit creepy. Drieentwintig effing augustus pas hier in de bioscoop!

Vastgelogd op 18:37

Terugverwijzen (1 reacties)


woensdag, 27 juni 2007

Schmilton
Presentatrice Mika Brzezinski van MSNBC heeft hélémaal geen trek in een Paris Hilton-verhaaltje en jaagt het verslag door de shredder. Ondertussen ruziet ze wat met haar collega's. Verfrissend dat het zonder "go to commercial!"-angsthazerij de lucht in mocht.

Vastgelogd op 23:02

Terugverwijzen (4 reacties)

Bizar
Echt, als ik hier lang over nadenk, krijg ik hoofdpijn. De man die medeverantwoordelijk is voor de brandhaard in het Midden-Oosten mag het helpen blussen?

Tony Blair is to become a Middle East envoy working on behalf of the US, Russia, the UN and the EU.

Vastgelogd op 22:55

Terugverwijzen (3 reacties)


zondag, 24 juni 2007

Wakkermat
Een aardige variatie op de wekker: een mat. Hij stopt pas met piepen als er voldoende druk op wordt uitgeoefend. Dat kan alleen door (er) op te staan.

Vastgelogd op 23:00

Terugverwijzen (1 reacties)


donderdag, 21 juni 2007

Bukt
Kijk schat! Een kronkelende lichtgevende darm!
O, echt iets voor in de woonkamer!

Je moet het IKEA nageven, ze maken intrigerend spul en zijn meesters in de naamgeving.

Vastgelogd op 17:25

Terugverwijzen (3 reacties)

Handwerk
Al rondklikkend op de iPhone website viel me op dat de telefoon ook een stuk kleiner is geworden, sinds de introductie eind vorig jaar. Maar helaas, er blijkt enkel wat - misleidend - geshopped te zijn.

Wanneer we de nieuwe iPhone persfoto's koppelen aan de originele, blijkt dat ze gewoon een grotere hand hebben gebruikt, waardoor de telefoon automatisch kleiner lijkt.

UPDATE 23/6: Welcome Boing Boing readers! Apple has since removed the signup page with the new photo and just redirects to the generic iPhone page. Here's a screenshot I made earlier.

Vastgelogd op 09:03

Terugverwijzen (15 reacties)


woensdag, 20 juni 2007

Johnston
Alweer honderd dagen verdwenen, BBC-journalist Alan Johnston.

Vastgelogd op 22:50

Terugverwijzen (0 reacties)

Nieuws
Het aardige van de site Reddit is het gestage aanbod van bizar nieuws: naakt stel dood op de stoep (van dak gelazerd), een afvalpil met een smeuiige bijwerking en eigenrichting in Texas na een ongeval.

Vastgelogd op 22:34

Terugverwijzen (0 reacties)

In Nederland!
[Okee. Zien of het nu goed loopt met posten. De database was een beetje in de war.]

Zo, als je dit kunt lezen, zijn ook alle domeinnaamservers goed bijgewerkt. L-rs.org is vanaf nu gewoon in Nederland ondergebracht, in tegenstelling tot de laatste acht jaar, toen die site bij Dreamhost in Californië draaide.

Dat zou zich moeten vertalen in een fors snellere site.

De laatste anderhalf tot twee jaar was mijn site (ook aan de achterkant, bij het updaten) onacceptabel traag geworden. De machine waarop mijn weblog werd gehost stond zoals gezegd aan de andere kant van de planeet én moest ik delen met veel andere sites.

Dreamhost had geen oplossing. Echter, mijn broer runt een hostingbedrijf en ergo: één plus één: de boel verkassen.

Ook de mail is meeverhuisd. We hebben er alles aan gedaan om het zo pijnloos mogelijk te laten verlopen, zonder uitval. Mocht er desondanks iets gebounced zijn, stuur het even opnieuw.

Zo. Met dank aan m'n broer (die naar verluidt nog bezig was toen ik al op één oor lag) ga ik even een opzegbriefje pennen aan Dreamhost...

Vastgelogd op 22:27

Terugverwijzen (2 reacties)


dinsdag, 12 juni 2007

Nessun Dorma
Dit grappige filmpje doet al een paar dagen de ronde, maar kom, laat ik dan ook even op die bandwagon stappen. Ik link 'm eigenlijk even voor m'n moeder (wier MSN momenteel uit staat).

Steekwoorden: rare zenuwachtige snuiter (verkoper bij een mobieltjeszaak) zingt opera bij een Britse talentenjacht, verbaast publiek en jury. Met klein angstvibratootje dat er wel uit te studeren is. Amusant.

Vastgelogd op 23:35

Terugverwijzen (0 reacties)

BTTFII
Okee, we hebben nog 8 jaar te gaan tot 2015, maar dan moet Nike volgens deze petitiewebsite toch écht sneakers met de power laces hebben gemaakt. Persoonlijk lijkt me een project om speelgoedfabriek Mattel te dwingen om eindelijk een hoverboard te maken nuttiger.

Vastgelogd op 23:30

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 11 juni 2007

Safari
Niet alleen een vies mixdrankje, maar nu ook de naam van een browser onder Windows. In bèta, goed te merken:


Vastgelogd op 21:56

Terugverwijzen (7 reacties)


zaterdag, 9 juni 2007

Beerroboot
Even dacht ik dat de Battlefield Extraction Assist Robot (BEAR) een flauwe woordgrap was, maar het blijkt toch echt een serieuze studie te zijn. Een soort autonome soldatendrager, met een berenkop om de gewonde soldaat gerust te stellen.

Maar of je in shock gerustgesteld kunt worden door een hologige variant op Winnie de Pooh? Over vijf jaar moet het eerste model klaar zijn. De hamvraag: zou ie dan nog steeds naar Irak moeten?

Vastgelogd op 17:16

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 5 juni 2007

SSE
Ik blog dan wel onregelmatig, de laatste tijd, maar áls ik dan iets neerplant: wow. Zevenendertig keer Beyoncé in bikini. [Met dank aan Gabriël]

Vastgelogd op 22:54

Terugverwijzen (2 reacties)


zaterdag, 2 juni 2007

Bored New World
Wijze les van een Pool die na 19 jaar (!) uit coma ontwaakt in een nieuwe wereld:

"'What amazes me today is all these people who walk around with their mobile phones and never stop moaning, said Mr Grzebski."

Vastgelogd op 20:57

Terugverwijzen (1 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org