Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

vrijdag, 27 april 2007

PS -1
Een druk dagje voor Sony: eerst stapt Ken Kutaragi op - de man die Sony op het pad zette van de PlayStation en het concern vervolgens met onhandige uitspraken weer liet verdwalen.

Sony bracht nog een camera uit voor de PS3 (misschien om de deur achter Kutaragi te zien dichtvallen) n het bedrijf lanceerde vandaag in Japan een YouTube-concurrent, met de typische naam eyeVio.

Voorlopig alleen in Japan, zoals gezegd, maar Sony heeft al wel de .com geregistreerd.

Vastgelogd op 15:27

Terugverwijzen (0 reacties)

Finale
Ik heb een paar cd's van hem, waar de 6 suites voor solo-cello van Bach toch mijn absolute favoriet is. Maar Rostropovich is niet meer.

Vastgelogd op 15:15

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 26 april 2007

Wr een


Vastgelogd op 23:00

Terugverwijzen (1 reacties)


maandag, 23 april 2007

Copy
Hoewel ik me er niet heel erg in heb verdiept, lijkt een Europees wetsvoorstel IPRED2, waarin de auteursrechten en intellectueel eigendom worden aangescherpt, een stap in de verkeerde richting.

Het Second Intellectual Property Enforcement Directive zou volgens critici veel te breed en te vaag zijn opgezet, met sommige delen zelfs oningevuld. Als IPRED2 wordt aangenomen, zou dat burgers en bedrijven tot kopieercriminelen maken, betoogt copycrime.eu.

Haast is geboden, want overmorgen stemt het Europees Parlement over de bekrachtiging van de nieuwe wetgeving. Er is een petitie die getekend kan worden. Het blijft Europa, dus of het iets uitmaakt...

Vastgelogd op 22:43

Terugverwijzen (2 reacties)


zaterdag, 21 april 2007

Hiep hiep
Volgens mij is dit niemand erg opgevallen, maar per presidentieel decreet was afgelopen 19 april "Dutch-American Friendship Day".

"Our close partnership with the Netherlands dates back to the founding of our Nation, and it remains among our oldest continuous relationships."

Of dit betekent dat vanaf nu lke 19e april een feestdag is, kan ik zo niet uit het persbericht destilleren.

Vastgelogd op 13:07

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 19 april 2007

M/V
Jammer genoeg werkt ie alleen met Engels, maar deze The Gender Genie kan op basis van 'vrouwelijke' of 'mannelijke' woorden in een stukje tekst gokken welk geslacht de auteur heeft.

Vastgelogd op 20:20

Terugverwijzen (2 reacties)


woensdag, 18 april 2007

Bier
Okee. Dus bierbrouwers moeten diep in de buidel tasten voor het maken van prijsafspraken en illegaal verdelen van de Nederlandse biermarkt.

Maar ben ik de enige die de verontwaardige reactie van Koninklijk Horeca Nederland van een schaamteloos soort hypocrisie vind getuigen? Die willen de brouwers een proces aandoen wegens prijsopdrijving!

En dat na aantoonbare prijsverhogingen in cafs na de invoering van de euro - z integraal en onontkombaar dat ik eerlijk gezegd vermoed dat ook dr prijsafspraken zijn gemaakt.

Dus is de vraag eigenlijk niet... waar blijft het proces tegen Koninklijk Horeca Nederland door de systematisch beroofde bierdrinker?

Vastgelogd op 20:47

Terugverwijzen (3 reacties)


zondag, 15 april 2007

Kattenduim
Niet n, maar gelijk tw omineuze inzendingen voor de caturday van I CAN HAS CHEEZBURGER.

Vastgelogd op 17:56

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 12 april 2007

Vonnegut
There wasn't a real doctor in the compound, so the doctoring was up to him. "How's the patient?" he asked Derby.
"Dead to the world."
"But not actually dead."
"No."
"How nice - to feel nothing, and still get full credit for being alive."

Fragment uit Slaughterhouse Five

Die Vonnegut. Menigeen dacht dat hij allang dood was, maar ik wist wel beter. Een van mijn favoriete schrijvers, behept met exact het soort cynisme en humor waar ik van hou. Ik dacht wel dat ie de negentig al ver gepasseerd was, maar het blijkt slechts 84 te zijn geworden.

En dat hij dan van een fucking trap lazert, nog wat weken met onherstelbare hersenbeschadiging vegeteert en vervolgens ontluisterend de dood inglipt. So it goes, zou hij waarschijnlijk gezegd hebben.

Vastgelogd op 23:09

Terugverwijzen (0 reacties)


dinsdag, 10 april 2007

Pijnlijk
Ik kreeg een lokaal PvdA-blaadje binnen met daarin een interview, maar ik weet eigenlijk niet of ik wel met zo'n partij geassocieerd wil worden...


Vastgelogd op 22:13

Terugverwijzen (1 reacties)


woensdag, 4 april 2007

40 years
M'n favoriete filmrecensent Roger Ebert vecht al een tijdje tegen kanker. Hij laat weer even van zich horen en het gaat blijkbaar steeds beter.

"I plan to gradually increase my duties in the months to come. I still love writing about the movies. Forty years is not enough."

Vastgelogd op 21:09

Terugverwijzen (0 reacties)


dinsdag, 3 april 2007

..
Na vier jaar zelfmoordaanslagen in Irak ken je die beelden wel: zwartgeblakerd verwrongen staal wat ooit een auto was. Een reusachtige krater in de grond, die zich langzaam vult met rood bluswater. Achtergelaten slippers op het asfalt. Maar dan zie ik zo'n fotootje als bij dit artikel en dat doorbreekt dan toch even m'n lethargie over die uitzichtloze oorlog.

Wat bezielt die mensen toch?

Vastgelogd op 18:52

Terugverwijzen (6 reacties)


zondag, 1 april 2007

Tall
Weer een grappig Amerikaans artikeltje over de niet-aflatende groei van de gemiddelde Nederlander.

Vastgelogd op 23:50

Terugverwijzen (0 reacties)

Papier hier
Nog een aardige napriller: de introductie van Google Paper.

Vastgelogd op 18:36

Terugverwijzen (3 reacties)

Vilcus
Art Lebedev, het Russische ontwerpbureau van de nimmer verschijnende (15 mei moe'k ook nog maar zien), maar wel in prijs stijgende Optimus-toetsenbord, heeft een ideaal cadeautje voor electriciteitsfetisjisten. [Met dank aan Mathieu]

Vastgelogd op 15:30

Terugverwijzen (0 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org