Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 18 april 2007

Bier
Okee. Dus bierbrouwers moeten diep in de buidel tasten voor het maken van prijsafspraken en illegaal verdelen van de Nederlandse biermarkt.

Maar ben ik de enige die de verontwaardige reactie van Koninklijk Horeca Nederland van een schaamteloos soort hypocrisie vind getuigen? Die willen de brouwers een proces aandoen wegens prijsopdrijving!

En dat na aantoonbare prijsverhogingen in cafés na de invoering van de euro - zó integraal en onontkombaar dat ik eerlijk gezegd vermoed dat ook dáár prijsafspraken zijn gemaakt.

Dus is de vraag eigenlijk niet... waar blijft het proces tegen Koninklijk Horeca Nederland door de systematisch beroofde bierdrinker?

Vastgelogd op 20:47

Reacties

Het wordt nog leuker: volgens een Erasmus-hoofddocent kunnen we (nog meer) prijsstijgingen in het bier verwachten om de boete te kunnen betalen. Wat klopt hier niet?

Bart - 18/04/2007 om 21:19:32

Volgens mijn berekeningen heb ik een jaar lang gratis bier tegoed..

GvL - 18/04/2007 om 22:31:51

En voor wie is de boete? Voor de EU, hoewel het een strikt Nederlands onderonsje is. Als je de cirkel even doortrekt betekent dat dat elke Nederlander gemiddeld zo'n 15 euro extra zal gaan betalen aan de EU. Nog een mazzeltje dat ik geen bier drink, dus voor mij *wordt* het betaald...

Eric - 22/04/2007 om 19:54:27

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org