Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

woensdag, 28 maart 2007

Weet je wat ik bedoel
Ik wist wel van het bestaan van een korps met mijn achternaam, maar om PasveerKidZ zijn koel te horen zingen, is zachtgezegd vervreemdend. [Met dank aan Martijn]

Vastgelogd op 19:20

Terugverwijzen (5 reacties)

NOOooo [met galm]
Soms vind ik het jammer dat we geen The Onion in het Nederlands hebben: "Heroic Secret Service Agent Takes Question Intended For Bush"

Vastgelogd op 19:18

Terugverwijzen (0 reacties)


dinsdag, 27 maart 2007

Paddo
Zeg, voordat we een milde, natuurlijke recreatieve drug verbieden omdat een domme Franse toeriste in de IJ-tunnel is gelazerd*... kan het CBS even ophoesten hoeveel (im)materiële schade Koning Alchohol dagelijks veroorzaakt? Dank!

Soms word ik zó moe van het geblindpaard in Den Haag!

* Want wat is het verschil tussen vallen tijdens een trip en zelfmoord eigenlijk?

Vastgelogd op 23:54

Terugverwijzen (3 reacties)


zondag, 25 maart 2007

On A Bender
Hoewel ik een groot fan van The Simpsons ben, is de toekomstcartoon Futurama (óók van bedenker Matt Groening) een beetje aan me voorbij gegaan. Het is na vijf seizoenen ook gestopt, maar voor volgend jaar is weer een aantal nieuwe afleveringen aangekondigd.

Ik heb laatst toch maar eens wat afleveringen bekeken en ik moet zeggen, toch eigenlijk heel leuk - met een irritante robot Bender als fijne metalen etterbak.

Op YouTube kwam ik dit promofilmpje tegen van Al Gore's An Inconvenient Truth. Met een miemel-recycling-miemel-miemel Bender.

Vastgelogd op 15:13

Terugverwijzen (0 reacties)

Knal
M'n broer stuurde me deze galerij door - leuk voor onder de kamerplanten of om de modeltreinbaan wat ruw realisme mee te geven.

Vastgelogd op 15:12

Terugverwijzen (1 reacties)

Enterprise
Na de dansende hamsters en het meisje dat met een prei zwaait... is er nu dit deuntje. Gegarandeerd om in je hoofd te nestelen, dus je bent gewaarschuwd.

Vastgelogd op 15:10

Terugverwijzen (0 reacties)


zaterdag, 24 maart 2007

Ondertitel
Hm, dit had ik eigenlijk verwacht als ik Casino Royale illegaal van internet had geplukt en een of andere mbo'er de ondertitels had geleverd. Maar nee, dit was de officiële dvd, vanmiddag bij de Media Markt gekocht.

James Bond zit in het appartement van M, zijn baas. Hij heeft ingebroken om haar computer te kunnen gebruiken. Ze komt binnen en is om begrijpelijke redenen boos:

"You have some bloody cheek!", roept ze. Nederlandse vertaling: "Je hebt bloed op je kaak!" De rest van de film maar zónder ondertiteling gekeken...

Vastgelogd op 00:51

Terugverwijzen (4 reacties)


maandag, 19 maart 2007

Shit
Nu het alweer vier jaar geleden is dat de Irak-oorlog begon, die al snel uitmondde in de slepende slecht nieuws show. Dus ik kan me prima vinden in dit bord.

Wel aardig: met onderzoeken bewezen wat je graag wil horen over de situatie in Irak: het gaat beter "Iraqis: life is getting better" / of het gaat slechter "Pessimism 'growing among Iraqis'".

Vastgelogd op 22:41

Terugverwijzen (1 reacties)

Flow
Deze cartoonist raakte onlangs al zijn werk kwijt, nadat een of andere lul zijn laptop jatte... dus nu moeten we het doen met spul dat al is gepubliceerd.

En dat zijn bergen grappige en nerdige tekeningen. En soms een combinatie, zoals deze:


Vastgelogd op 22:19

Terugverwijzen (0 reacties)


zaterdag, 17 maart 2007

Bwwwwrrrrp
Altijd al willen weten wat de ingrediënten van een goede human beatbox breakbeat zijn? Deze getalenteerde chef legt het even (blond) haarfijn uit.

Vastgelogd op 19:03

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 15 maart 2007

Black Book
Er werd een orkest en synthesizerensemble voor ingehuurd, maar de internationale trailer voor Zwartboek moet dan ook een Nederlandstalige film verkopen.

Vastgelogd op 21:32

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 13 maart 2007

Kijktip
Vanavond 22:00 uur op BBC2. Horizon, waarin wordt gekeken hoe onze planeet er uit had gezien als de dino's 65 miljoen jaar geleden niet waren uitgestorven.

If humans shared the planet with dinosaurs it would be at the expense of most, if not all of the mammals that we are familiar with today - no cows, no cats, no elephants. As a result, would dinosaurs be kept as pets? Would we be hunting hadrosaurs instead of elk and farming protoceratops instead of pig?

Hm, geen katten... Hoe zou I CAN HAS CHEEZBURGER er dan uit hebben gezien!

Vastgelogd op 20:21

Terugverwijzen (1 reacties)

Nog een keer
Als ik dit lees, krijg ik het een beetje koud:

Top House Democrats retreated Monday from an attempt to limit President Bush's authority for taking military action against Iran... ...decided to strip from a major military spending bill a requirement for Bush to gain approval from Congress before moving against Iran.

Koud vanwege de slapzakkigheid van de Democraten én omdat het er toch stilaan op begint te lijken dat de VS het nog eens gaan proberen, maar dan een deur verder.

Misschien moeten ze dit stuk eens lezen in de New York Times (gratis registratie verplicht) over de strijd van families die hun beschadigde soldaten retour krijgen:

...the military health care system, which is so advanced in its treatment of lost limbs, has been scrambling to deal with an unanticipated volume of traumatic brain-injury cases that it was ill equipped to handle. Largely because of the improvised explosive devices used by insurgents in Iraq, traumatic brain injury has become a signature wound of this war...

Vastgelogd op 19:03

Terugverwijzen (2 reacties)


zondag, 11 maart 2007

Marylin
Mooi met én zonder. Okee, die link ligt (tijdelijk?) plat. Dan maar een ander mooi Monroe-linkje - afgekeurde foto's. [Eveneens via Reddit]

Vastgelogd op 22:21

Terugverwijzen (0 reacties)

Schietschijf
Gisteren getipt over de tv-serie Jericho, dat gaat over een stadje in Kansas dat zich staande probeert te houden na een reeks nucleaire explosies in Amerika.

Het is een aardige show, minus wat ongeloofwaardige vrijwaring van fallout (maar dat is misschien onderdeel van het plot, hoop ik) en een nogal laissez-aller houding, waarbij het café-bezoek niet terugloopt, de elektriciteit verbazend lang aanblijft en zelfs pompoenen worden gesneden omdat Halloween aanstaande is. En dat terwijl er net een maďsveld met de hand is geoogst, omdat er voedseltekort is. Enfin.

Met wat subplots over een schimmige nieuwe inwoner en de onbeantwoorde vraag wie de explosies precies veroorzaakt heeft, blijft het wel interessant. Ook aardig, daarnet: een meisje krijgt schietoefeningen - natuurlijk hét antwoord na een nucleaire aanval - en doet dat met cd's, aangezien alle elektronica na een elektromagnetische puls de geest heeft gegeven:


Vastgelogd op 22:12

Terugverwijzen (7 reacties)

Profiel
Een geinige en best accurate benadering van het type persoon dat je bent, simpelweg door het aanklikken van wat foto's die je het meest aanspreken.

Vastgelogd op 22:07

Terugverwijzen (1 reacties)


vrijdag, 9 maart 2007

Vliegtuigjes
Geinig: papieren vliegtuigjes vouwen op je computer en gelijk kijken hoe ze presteren. En dan natuurlijk met/tegen je vrienden spelen. [Met dank aan Albert]

Vastgelogd op 20:07

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 6 maart 2007

Spek en Boeren Show
Het programma is inmiddels alweer (bijna) van de buis, maar ik moest wel erg lachen om dit filmpje. Goed gemonteerd ook! [Met dank aan Arnold, die het me doorpiepte]

Vastgelogd op 20:18

Terugverwijzen (1 reacties)


zondag, 4 maart 2007

Synecdoche
Er is nog geen Nederlandse releasedate, maar dit Charlie Kaufman-plot is weer bijzonder:

"A theater director struggles with his work, and the women in his life, as he attempts to create a life-size replica of New York inside a warehouse as part of his new play."

Vastgelogd op 23:00

Terugverwijzen (0 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org