Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

maandag, 26 oktober 2009

Sagan
Astronoom Carl Sagan is alweer bijna 13 jaar dood, maar delen uit zijn televisieserie Cosmos (1980) belanden op YouTube. Een selectie van twee fraaie stukken: één gelukkig achterhaald over nucleaire dreiging (met de prachtige metafoor voor kernbommen "Genies of death, patiently awaiting the rubbing of the lamps") en zo'n beetje zijn bekendste monoloog Pale Blue Dot, over ons kleine vlekje in 't universum.


Vastgelogd op 21:34

Terugverwijzen (1 reacties)


maandag, 12 oktober 2009

Terugkijkend
Ik heb weer te veel getwitterd en te weinig tijd aan mijn arme blogje besteed. Achter de schermen - werkgerelateerd - hebben we met Villamedia onze eerste twee printnummers achter de rug. Lekker retro.

Heb een aantal leuke nieuwe deuntjes in de maak (check ze allemaal via www.zuur.com) en hieronder zet ik er eentje die ik mede op aanraden van een vriend ben begonnen.

Fade To Grey (Zuur Reworking) v.03 by zuur

Verder ontdekte ik pas net dat Walter me gelinkt had in zijn mooie terugblik op weblogs in Nederland voor nrc.next, wat meteen een verdrievoudiging van het aantal bezoekers opleverde.

Wie nog via die route binnenkomt: welkom! Mijn archief zit links in het menu. ;) Walter heeft me geïnspireerd om zelf ook zo'n mijmering te componeren, die volgt dan later.

Vastgelogd op 13:09

Terugverwijzen (7 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org