Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

donderdag, 23 april 2009

Eighty-Five
Ik parkeer sinds een tijdje mijn muziek op Soundcloud, een site die zich specifiek richt op muzikanten. Het leukste van de dienst is dat luisteraars de muziek min of meer kunnen zien en commentaar kunnen achterlaten op specifieke momenten.

Het kan ook in een fraai jasje gedeeld worden, blijkt. Dus ik test het bij deze maar eens met een traag trackje - een work in progress - om te zien of het goed werkt en of de kleur een beetje overeenkomt. De titel slaat op het aantal bpm. ;)


Vastgelogd op 14:47

Terugverwijzen (0 reacties)


dinsdag, 14 april 2009

Necro
Ik heb geen idee hoe oud deze Van Kooten & De Bie precies is, maar ik vermoed toch midden of late jaren zeventig. De kunst van goede Zwarte Humor is achteruit gegaan, in de jaren. Zou dit nog gemaakt kunnen worden? Met al die pretlozen in het kabinet?

"Waar is het begrip voor de necrofiel? Dat is nergens. Er wordt altijd gewantrouwd aan die integere bedoelingen van de necrofiel. Begrijpt u dat toch in hemelsnaam! Het leven is al zo kort en de dood is al zo verschrikkelijk. De enige aandacht, de enigen.. die als Orpheus proberen om over die grens van leven en dood te springen, hè? Contact, warmte aan die overledene te geven. Dat zijn, dat zijn toch de necrofielen."


Vastgelogd op 22:24

Terugverwijzen (3 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org