Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

dinsdag, 29 juli 2008

Fail II
Bij het bericht over het begrotingstekort van de Verenigde Staten (482 miljard dollar, moglijk nog enkele tientallen miljarden meer) kun je alleen maar met je ogen knipperen. En dan nog eens over deze brutaliteit (Nussle is de budgetcoördinator van het Witte Huis):

"Nussle said the deterioration of the fiscal outlook resulted from "a softening of the economy" and a reduction in anticipated revenue. He attacked congressional Democrats, saying they had allowed spending to grow out of control."

Vastgelogd op 17:51

Terugverwijzen (2 reacties)


zondag, 20 juli 2008

Fail
Even gekeken naar stoelen nay fauteuils bij een plaatselijke design-winkel. Daar stond deze ook. Hum. Niet gekeken hoe duur hij was, maar 't zal niet goedkoop zijn geweest.


Vastgelogd op 11:24

Terugverwijzen (5 reacties)


maandag, 14 juli 2008

Pinnetjes
We zijn toch ver gekomen, sinds Midge Ure - nu de zelf te manipuleren clip van Radiohead.

Vastgelogd op 20:49

Terugverwijzen (0 reacties)


zondag, 13 juli 2008

Kökon
Omdat ik hier zo afwezig ben, moet er toch even een update komen van waar ik dan wel mee bezig ben. De vloer zit inmiddels dicht, de koelkast is geleverd, een van de werkbladen was verkeerd, vandaar dat m'n oude jarenzeventig-blad met spoelbak even een tweede leven is gegund.

Een fotootje van het resultaat tot dusver heb ik op Flickr gezwierd.

Vastgelogd op 23:25

Terugverwijzen (0 reacties)


dinsdag, 1 juli 2008

Phoon
Hm, die iPhone 3G is leuk - en het moet gezegd, de tarieven vallen me enigszins mee. Ik mag toch pas in december weer m'n abonnement vernieuwen, dus ik heb nog even. Maar ja, december of Q4 voor initimi... dan is ook deze aardige Sony Ericsson C905 op de markt...

Vastgelogd op 23:17

Terugverwijzen (3 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org