Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

woensdag, 30 april 2008

Vintage
Omdat de jaloersmakende fotootjes van vrind Diederik in de Verenigde Staten allemaal zo'n fijn oud je ne sais quois-effectje hadden, maar eens geïnformeerd toen hij, yay 21 eeuw, in z'n hotelkamer even online kwam.

Het blijkt een relatief simpele methode via het aanpassen van de zogeheten curves, waar online een hoop heldere uitleg over te vinden is. Heb het op wat foto's uitgeprobeerd en inderdaad, ze knappen er soms gevoelsmatig flink van op.

Vastgelogd op 22:22

Terugverwijzen (1 reacties)

Oorlog
Handige nieuwe site van een Amerikaan, voor landgenoten die zich afvragen are we at war with Iran? Er is ook een rss-feed, voor wie automatisch op de hoogte wil blijven.

Vastgelogd op 22:06

Terugverwijzen (0 reacties)

Albert Hofmann †
Speciaal vanwege het overlijden van de uitvinder van Lysergsäure Diethylamid 25, Albert Hofmann, een oud fotootje dat ik ooit in Engeland op vakantie maakte:

In het licht van het kortzichtige verbod op LSD's mildere zusje, de hallucinogene paddestoel, is het aardig dat Hofmann 102 is geworden. De gereformeerde wind die sinds jaren door Nederland waait en met elk incident meent te moeten keren, zou die nog eens gaan liggen?

Hofmanns boek 'LSD: mein Sorgenkind' heb ik al eens gelezen, maar misschien een mooi moment om het nog eens te doen.

Vastgelogd op 13:06

Terugverwijzen (1 reacties)


dinsdag, 29 april 2008

iPhone Hästens
In de papieren Volkskrant een opmerkelijke advertentie van Zweedse bedboer Hästens (opent in nieuw venster).

Citaatje van vriend Erwin per MSN: "In Zweden mag toch alles. Pirate Bay, IKEA en nu ook hackende beddenfabrikanten!"

Vastgelogd op 11:44

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 24 april 2008

Onherkenbaar
Balkie heeft last van z'n balkie.

Vastgelogd op 19:34

Terugverwijzen (0 reacties)


zaterdag, 19 april 2008

Funny


Vastgelogd op 19:28

Terugverwijzen (1 reacties)

Bullshit
Als dit waar zou zijn, zouden we hier allang brakend uit de ramen hangen. * snif snif * Ik ruik alvast niks. En dan zou Hollandse mest de lucht, helemaal in London, verpesten? Volgens mij moeten boeren mest toch al jaren in de grond injecteren hier.

The National Farmers' Union blamed the smell on the muck-spreading by Dutch farmers, who it said are banned from the practice in the winter and are now spreading it "en masse."

Nuja. Ze hebben een mooi gezegde daar: He who smelt it. Dealt it.

Vastgelogd op 18:58

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 17 april 2008

ZKO
Het Kamerorkest van Zürich heeft smaak, blijkt ook uit hun promotiefilmpje. Dat wat muziek met je doet, prachtig verbeeld:


[Via 37 Signals, tip van Martijn]

Vastgelogd op 19:45

Terugverwijzen (3 reacties)

Aanfluiting
Sorry hoor, maar als ik over protesten in Pakistan lees (daar is het bestaan van Fitna verlaat binnengedruppeld, blijkbaar) speelt bij dit soort foto's ook míjn eergevoel op.

Wat zijn dit voor beroerde spandoeken? Trouwens - het woord doek is nog te goed: er is een aantal A4'tjes provisorisch en beroerd aan elkaar gejast. Dan met pen (pén!) een paar leuzen op gekliederd en that's it.

Waar is het A0-zeil? Waarom kon er niet een regenbestendig protest van af? Iets waar nog enige investering in tijd en materiaal voor nodig was? Tsk.

Trouwens - bij staande foto's van volkswoede speelt sowieso mijn achterdocht op. Waren er onvoldoende mensen voor een in landschapmodus gemaakte foto?

Vastgelogd op 19:35

Terugverwijzen (2 reacties)


zondag, 13 april 2008

Manico
Erg handig, Waxy.org heeft even alle heerlijk manische video-montages verzameld, waarin iemand uit, bijvoorbeeld, de complete serie Knight Rider alle turbo boosts achter elkaar heeft gezet. Of het filmclichés van de uitgerekte NOOOO! of de Wilhelm-schreeuw (waar ik al eens eerder een stukje over tikte) compileerde.

Om alle fucks uit films als Glengarry Glen Ross of alle fraks uit de nieuwe serie Battlestar Galactica op een rijtje te zien, is hypnotiserend grappig.

Vastgelogd op 11:39

Terugverwijzen (0 reacties)

..
"She claimed it did not matter what the man looked like. "I will go with whoever pays the highest price," she said, before running off as her mother called her for supper."

Naast prullaria en andere souvenirs kun je in India nog iets anders langs de kant van de weg kopen.

Vastgelogd op 11:37

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 7 april 2008

Bush's War
Een interessante docu van de Amerikaanse publieke omroep PBS. Bush's War bevat een kalme reconstructie van de dagen na 11 september en hoe Amerika van die aanval in Irak terecht kwamen.

Vastgelogd op 21:38

Terugverwijzen (0 reacties)


woensdag, 2 april 2008

Tax
Midden in de ochtenddienst-persberichten kom je dan iets tegen waar je een soort Shawshank Redemption-gevoel bij krijgt:

"Imprisoned Missouri Tax Preparer Permanently Barred from Preparing Federal Tax Returns"

Vastgelogd op 06:53

Terugverwijzen (3 reacties)


dinsdag, 1 april 2008

Ja hoor es
Okee, 1 april and all, maar die temperaturen op zondag zijn de échte grap:


Vastgelogd op 18:11

Terugverwijzen (0 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org