Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

donderdag, 28 februari 2008

Sign 'O' The Times
Je zou willen dat het een kunstprojectje of grap was, maar deze PlayMobil™-set is gewoon te koop bij Amazon. Een treurig teken van de tijd. [Via de Popbitch-nieuwsbrief]


Vastgelogd op 19:48

Terugverwijzen (5 reacties)


vrijdag, 22 februari 2008

Bereik
Hey, even een korte vraag aan de hive mind - wie heeft er T-Mobile? Ik heb nu al twee telefoons geprobeerd, maar het bereik binnenshuis hier is onvoorstelbaar beroerd. Ben ik de enige?

Ik zit met m'n bureau vlakbij een raam en volgens mij woon ik niet in een kooi van Faraday. Soms krijg ik zelf 'Alleen noodoproepen' in m'n display en gesprekken die ik voer lijken voor beide partijen afkomstig van de bodem van een leeg zwembad.

Ik kon slechts een oud rapport vinden waarin T-Mobile er zeer slecht uitkomt voor bellen binnenshuis, maar zouden ze in al die jaren gewoon niks hebben verbeterd aan hun netwerk? Tsk!

Vastgelogd op 10:38

Terugverwijzen (7 reacties)


zaterdag, 16 februari 2008

Dwang
Ik ben enorm blij met m'n nieuwe stek en ben dus huizoeker-af, maar ik krijg nog wel automatisch aanbod toegestuurd. Zo ook dit huisje in Haarlem. "Ja, prachtig huis!" * zweet * "Wat, nú meteen een bod doen? Mag ik er niet even over..."

Geen wonder dat het al onder voorbehoud verkocht is. Of zou dat schot moeten zijn... [mirror van de foto-detailpagina]

Vastgelogd op 18:05

Terugverwijzen (2 reacties)

Bedelaar
De BBC blijft me verbazen over wat er zoal rondscharrelt op de planeet.

Vastgelogd op 16:16

Terugverwijzen (0 reacties)

HD
Nou, het lijkt er op dat Toshiba (eindelijk) de handdoek in de ring gaat gooien. Het bedrijf probeerde een, op het oog, vrijwel identieke opvolger voor de standaard dvd te lanceren: HD DVD. Identiek aan Sony's Blu-ray, dat dezelfde laser en hetzelfde formaat schijfjes gebruikt.

Maar uiteraard waren HD DVD en Blu-ray onderling niet compatibel en de consument moest maar gokken welk formaat het ging redden. De meesten hielden daarom wijselijk de aankoop af.

Omdat Sony Blu-ray in elke Playstation 3 bouwde, groeide het aantal spelers in huiskamers gestaag. Een strategie van Toshiba, om de prijs van HD DVD-spelers de laatste weken fors te verlagen, lijkt te zijn mislukt.

Het werd gezien als paniekvoetbal, dumping van apparatuur in plaats van een koopje. De Japanse staatsomroep NKH bericht dat Toshiba zal stoppen met HD DVD als opvolger van de dvd te positioneren.

Naar verwachting zal het formaat niet verdwijnen, maar een andere rol krijgen - als opslagmedium.

Vastgelogd op 11:58

Terugverwijzen (0 reacties)


donderdag, 7 februari 2008

Embedded
Nu de Buma/Stemra zich een beetje belachelijk maakt door muzieklogs die filmpjes van YouTube vertonen lastig te vallen, moet ik ook maar even iets embedden.

Al m'n publicatiewaardige deuntjes, dan maar. Die zijn van mezelf, niet aangemeld bij de Buma/Stemra - die trouwens heel toepasselijk afkorten als BS - dus ik ben benieuwd of ik dan ook in overtreding ben.

Excuses voor de beroerde vormgeving van de embedded player, maar ik heb niet zo'n trek om dat allemaal te gaan veranderen.

Meeting on Solar 5 is een samenwerkinkje met vriend en ex-collega Araglin, die ook om dít deuntje een licentie zou moeten afsluiten. Waar bemoeien ze zich mee?

Vastgelogd op 12:06

Terugverwijzen (5 reacties)


maandag, 4 februari 2008

Raadspelletje
Van wie is het volgend citaat afkomstig?

"Our formula for achieving a balanced budget is simple: Create the conditions for economic growth, keep taxes low, and spend taxpayer dollars wisely or not at all."

Obama? Hilary? Of een van de Republikeinse presidentskandidaten, zo vlak voor Super Tuesday?

FOUT! Het is afkomstig uit het voorwoord bij 't 3,1 biljoen dollar grote budget dat de huidige president Bush vandaag naar het Congres stuurde. Vooral bij dat laatste zinnetje kon ik een grimlach niet onderdrukken.

Vastgelogd op 20:42

Terugverwijzen (1 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org