Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
links in een nieuw venster

vrijdag, 31 augustus 2007

Pakhuis
Hm, volgens mij is actice Keira Nightly's volgende project iets met de Holocaust. Wie redt het arme kind?

Vastgelogd op 14:48

Terugverwijzen (1 reacties)


woensdag, 29 augustus 2007

Gelukkig maar
Toch nog goed afgelopen! "Beyoncé is fine. Although some people initially said they saw blood on her, thankfully, it was not her own."

Vastgelogd op 23:16

Terugverwijzen (2 reacties)


dinsdag, 28 augustus 2007

Citroën
Interessant, zo'n studie van een auto voor de Amerikaanse markt, die het nooit tot de productielijnen heeft gebracht... Maar lees vooral het bijbehorende artikel over een niet voor het gewone publiek toegankelijk automuseum - het Citroën Conservatoire.

Vastgelogd op 20:37

Terugverwijzen (0 reacties)

Rimpel
Je moet, schat ik, al ruim voor het jaar 2000 op internet actief zijn geweest om deze cartoon op waarde te kunnen schatten.

Vastgelogd op 20:34

Terugverwijzen (3 reacties)


zondag, 26 augustus 2007

Kreun
Soms is het handig om te weten via welk ip-adres je computer aan 't internet hangt. Welke betere methode om het via deze site te laten voorlezen: moan my ip dot com! [Met dank aan m'n broer-zonder-site]

Vastgelogd op 19:17

Terugverwijzen (3 reacties)


woensdag, 22 augustus 2007

Lucht
Google doet weer wat fraais: Google Earth heeft sinds versie 4.2 een optie om van je huidige blikveld op aarde te schakelen naar de sterrenhemel. Je kunt vervolgens zoomen en naadloos door Hubble-beelden struinen.

Vastgelogd op 20:51

Terugverwijzen (0 reacties)


zondag, 12 augustus 2007

Cheapo
Ik heb net de laatste aflevering van Traveler gekeken, over terroristen van Amerikaanse origine, duistere overheidsbemoeienis en wat dies meer zij. De serie kon inderdaad beter en is inmiddels gestaakt, met een weinig bevredigende of afrondende achtste aflevering.

Op een gegeven moment wordt de onvermijdelijke opslagplaats voor paspoorten, wapens en geld achterhaald, maar mán wat gaat dat internationaal terrorisme tegenwoordig op een koopje:


Vastgelogd op 18:48

Terugverwijzen (1 reacties)


zaterdag, 11 augustus 2007

Tsja
Een opmerkelijk oud videootje van Dick Cheney, waarin doordacht wordt verteld waarom het blijkbaar een slecht idee was om na Koeweit door te stoten naar Bagdad. Negen jaar later compleet vergeten.

"For the 146 Americans killed in action and for their families it wasn't a cheap war. And the question for the president in terms of whether or not we went on to Bagdad, took additional casualties to get Saddam Hussein, was: how many additional dead Americans was Saddam worth? And our judgment was: not very many."

Vastgelogd op 18:52

Terugverwijzen (0 reacties)

Yech
Hm, een gifvrije muizendoder - met behulp van megaveer - is heel aardig, mits hij 't beest ook meteen om zeep helpt. Een deels onthoofde, nog spartelende muis de genadeslag moeten geven is nou ook weer niet mijn idee van een gemiddelde zaterdagse activiteit.

Ik ben niet de enige met ongenode gasten, maar vergiftigen of toch maar met één klap (proberen te) doden...

Vastgelogd op 17:15

Terugverwijzen (3 reacties)


vrijdag, 10 augustus 2007

Sable
Hier niet te koop en eerlijk gezegd ook niet een erg mooie wagen, die Mercury Sable. Maar de advertentie ervoor bevat wel een fraai en hip Matrix' rondzwiepend effectje.

Vastgelogd op 18:48

Terugverwijzen (0 reacties)

Zzz
Verdomd vermoeiend, een baan als webcammeisje (veilig voor werk)

Vastgelogd op 18:46

Terugverwijzen (0 reacties)

Bzzrt II
Kijk, de aanleiding voor dit videootje (man krijgt tijdens live-uitzending optater van stroomkabel tussen druiven) is niet zo leuk, maar de Python-achtige blik van de presentatrice en niets-aan-de-hand voortzetting van de uitzending is onbetaalbaar.

Het is niet bekend hoe het met die onfortuinlijke druiventeler is afgelopen.

Vastgelogd op 18:44

Terugverwijzen (0 reacties)


maandag, 6 augustus 2007

Bzzrt
Ik ben toch blij dat dit soort scifi-politiestaat-elektronica in Nederland niet wordt gebruikt. Taser presenteert een soort intelligente kogel, die je dan misschien niet doodt, maar toch ook geen pretje moet zijn om in je bast geschoten te krijgen.

Bekijk ook even de promovideo voor de XREP (op dezelfde pagina) met slomo beelden van mensen die er eentje, ehm, opgespeld krijgen. "You will never look at a shotgun the same way again", aldus de fabrikant.*

* Hoe moet je normaal kijken dan?

Vastgelogd op 23:11

Terugverwijzen (3 reacties)

Wiehoeoeeeeii
Utrecht wordt wakker: 19 minuten te laat gaan de sirenes aan voor de maandelijkse test. Ik zie iemand voor me die z'n boterham op tafel gooit en onder het uitroepen van "O KUT!" de kantine uitrent.

UPDATE En inderdaad!

Vastgelogd op 12:20

Terugverwijzen (2 reacties)


vrijdag, 3 augustus 2007

Videaux
Note to self: eens even een paar afleveringen van 30 Rock opsnorren. Aan deze compilatie met Alec Baldwin te oordelen, kan het wellicht wat zijn.

Geheel ongerelateerd, afgezien van dat het ook video is, is dit bizarre filmpje. Vreemder is dat deze rage helemaal langs me heen is gegaan: hij is al ruim 6,5 miljoen keer bekeken!. Maar wel een mooie hat tip naar rapgiganten MC Miker G en DJ Sven.

Okee, okee. Nog ééntje dan: Jessica de Huishippo. Met een mierzoet snoezig laatste shot - dus even afkijken!

Vastgelogd op 23:36

Terugverwijzen (1 reacties)


donderdag, 2 augustus 2007

Hmm
Ik lees dit Emerce-artikel en moet onwillekeurig aan kinderpindakaas denken...

Vastgelogd op 10:10

Terugverwijzen (0 reacties)

 
(c) 1999-2007 l-rs.org