Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zondag, 1 februari 2009

Mag Niet
Als je tegenwoordig als wereldburger achteloos rondsurft, klapt steeds vaker een verbodsbord omhoog. Ik vraag me af of dit was wat Berners-Lee voor ogen had - maar valt waarschijnlijk in de gedachtegang dat Amazon UK leuke elektronica niet eens binnen de EU verstuurt.


Vastgelogd op 21:45

Reacties

Ik zit al jaren te broeden op een een soort van open proxy protocol. Een soort van Tor, maar dat erg licht is en de load over veel clients balanceert, dat een beetje werkt als bittorrent, ook in de zin dat het voor de egocentrische internetgebruiker zinvol is die proxy te draaien en zijn bandbreedte te delen. Het lastige is dat er een beetje assymmetrie in het aanbod is, hulu en dergelijke zijn in de VS, BBC is in de UK en wat hebben wij in .eu (en .cn, .za etc) te bieden dat een internetgebruiker in .us bereid maakt wat van zijn verbinding te ruilen?

Philip - 02/02/2009 om 10:29:16

Ideetje voor een op te zetten dienst: automatisch geselecteerde proxy in de regio / het land waar het wel toegestaan is het filmpje te bekijken of wat je ook zou willen doen ;)

G - 02/02/2009 om 10:59:48

Tim Berners-Lee heeft ook de BLINK tag uitgevonden.

joost - 06/02/2009 om 1:34:54

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org