Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zaterdag, 16 augustus 2008

Linkies
Nadat ik met een vriend The Dark Knight had bekeken (IMAX-versie is een aanrader) gingen we nog even eten. Daar vertelde ik over leuke dingen die ik online was tegengekomen - met de belofte dat even per mail door te sturen.

Maar waarom mensen per e-mail vermaken, als ik de linkjes ook hier even kan recyclen?

Misschien wat laat ontdekt, maar shreds - het voorzien van muziekvideo's met opzettellijk lullig nieuw geluid zijn reuze-komisch. Daarom deze van Paco de Lucía (let ook op de bongo's en het applaus) en eentje van gitarist Slash, die me tot tranen bracht.

Verder blijkt Motown jaren terug een set karaoke-cd's op de markt te hebben gebracht, eigenlijk de originele versies, minus de vocals. Dat levert heerlijke instrumentalen op, zoals Don't Look Any Further van Dennis Edwards en Easy van The Commodores.

Mocht iemand die karaoke-cd's weten te vinden, ik hou me aanbevolen. Mijn surftocht leverde alleen out-of-stock meldingen op.

Microsoft onthulde de volgende generatie van hun indrukwekkende 3D foto-browser, die je moet zien om te geloven.

En we waren dan net uit The Dark Knight gekomen... maar een eerste poster voor het vervolg (releasejaar 2011) is intussen opgedoken. Heath Ledger is dood, exit Joker dus. Er wordt druk gespeculeerd wie de Riddler zal spelen; Johnny Depp wordt genoemd. We weten het over drie jaar.

Vastgelogd op 11:06

Reacties

Ha Lars. Kun je me een plezier doen? Ik ga er nogal prat op dat ik niet te googlen ben. Nu heb ik -waarschijnlijk in een chemische roes, dat kan ik me niet meer herinneren-
op 12 maart 2006, op je overigens vermakelijke weblog, een reactie achtergelaten met mijn voledige naam. Waarschijnlijk was ik emotioneel betrokken bij het onderwerp. Tsja, kan gebeuren. Zou jij ervoor willen zorgen dat deze verwijzing in rook opgaat? Zou je zeer erkentelijk zijn. Laten we trouwens eens een biertje drinken. Je ouders zie ik nog wel eens. Je broer schijnt een huwelijk met de mijne te zijn aangegaan. Je zussen verzorgen regelmatig kledingtransporten richting Veluwe, maar jij onttrekt je volledig aan je sociale verplichtingen richting familie. Hulde! Ik woon op zo'n tien meter van de Nieuwe Kerk en bevind me meestal binnen een cirkel van 250 meter rondom de Dam. Geef me eens een belletje als je in de buurt bent. Zou ik leuk vinden. Kunnen we wat realistische levensbeschouwingen uitwisselen. Groeten van w.ravenstein

w.ravenstein - 20/08/2008 om 10:46:25

Say no more, wink wink etc. Het was overigens elf maart, maar ik ben niet voor één gat te vangen, natuurlijk. Het commentaar is te fraai om te verdwijderen, dus slechts de naam is veranderd - om onschuldigen te beschermen.

Lars - 21/08/2008 om 20:11:24

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org