Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
dinsdag, 10 juni 2008

Spam
Ik laat al jaren mijn privé-mail scannen door een professioneel filterbedrijf. Pas sinds twee weken heb ik toegang tot statistieken en een 'hertrainingsinterface' voor tussendoor gesneakte mailtjes.

De score voor twee weken is toch redelijk ontluisterend. Toegegeven, m'n mailadres is al sinds jaar en dag bekend én al geregeld misbruikt als afzender van diverse spamruns... maar de verhoudingen zijn toch wel een beetje zoek. Zonder de mailfiltering zou ik het medium e-mail allang hebben opgegeven, denk ik.


Vastgelogd op 19:55

Reacties

ik heb ook nog wel zo'n 800 spammailtjes voor je, ooit bewaard om vage redenen, voor je "herkenningsinterface". Hebben? :)

karin - 10/06/2008 om 23:04:13

Na zo'n dertien jaar internetactie via dezelfde internetprovider komen tegenwoordig hier in (briljant maar zonder mooie grafiekjes) Thunderbird spamfilter ook ongeveer 300 ongewenste mailtjes per dag (!) binnen. Waaah, maar geen centje pijn hoor. Het spamfilter van de provider werkt(e) overigens ook prima maar is noodgedwongen uitgeschakeld omdat na een paar dagen geen gewone mail ophalen de mailbox boordevol is gelopen en dat dus gewone mail terug gaat naar de afzender. Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat het online GMail dashboard heerlijke spamrecepten toont.

E. la Roy - 18/06/2008 om 9:50:24

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org