Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 5 juni 2008

Krant
Ik heb na járen en járen mijn krantenabonnement opgezegd. Vooral vanwege gebrek aan tijd, in combinatie met de gestegen kosten. Jammer dat klantenservice-bots (zelfs als het mensen betreft) niet inhoudelijk naar je mails kijken. Kortom, ik doe nog es een suggestie.

---

Date: Thu, 5 Jun 2008 09:48:46 +0200 [09:48:46 AM CEST]
From: "Klantenservice de Volkskrant, PCM" Netherlands
To: Lars Pasveer
Subject: RE: Suggestie nav beëindigen abonnement
Headers: Show All Headers
Geachte abonnee,

Het spijt ons te vernemen dat de bezorging op uw adres niet naar wens verloopt. Helaas hebben wij uw adresgegevens niet ontvangen. Graag ontvangen wij deze alsnog samen met onderstaande e-mail zodat wij uw verzoek in behandeling kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Mw. G. Nieuwenhuijzen

Klantenservice de Volkskrant

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Lars Pasveer
Verzonden: donderdag 5 juni 2008 8:48
Aan: LSERVde Volkskrant, PCM
Onderwerp: Suggestie nav beëindigen abonnement

Dag,

Mijn Volkskrant-abonnement is een dezer dagen afgelopen. Ik kan me niet meer precies herinneren wanneer ik mijn abonnement bij jullie begon, maar het zal lang geleden zijn.

Veranderde omstandigheden en gestegen abonnementskosten van de krant brachten me tot die keuze. De krant is me altijd goed bevallen, maar vooral in het weekend heb ik er simpelweg geen tijd meer voor.

Nu heeft de Volkskrant wel een weekendabonnement, maar dat is nu juist het moment dat ik geen kranten meer lees. De weekendeditie gaat daarom, met enige schaamte, eigenlijk ongelezen naar het oud papier.

Daarom, een suggestie die me mogelijk doet terugkeren: is er geen week/werk-abbo mogelijk, waarbij je doordeweeks wél, maar in het weekend juist géén krant ontvangt? Dus, exact het tegenovergestelde van het huidige weekendabonnement.

De omstreeks 48 (?) dikke weekendkranten + magazines die je uitspaart zou dan weer een aardige korting op het abonnementsgeld kunnen betekenen en mij (en mogelijk anderen) weer over de streep trekken een nieuw abonnement af te sluiten.

Bedankt tot zo ver en hopelijk bereikt dit mailtje 'powers that be'.

Met warme groet,

Lars Pasveer
Utrecht

Vastgelogd op 10:30

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org