Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 28 februari 2007

Koel
Vandaag viel toch het meest Ausländische persbericht ooit op mijn virtuele mat: "Koud douchen niet populair".

Nadat die binnenkomer de persen knersend tot stilstand had gebracht, bleek er toch verbazend veel over niks te melden. Chapeau voor de opsteller, trouwens.

Uit het onderzoek, uitgevoerd door een bureau "gespecialiseerd is in thermoregulatie en energie-efficiëncy", stond deze fraaie zin, die ik voor u even citeer:

"Een douche van 20 of 25 graden wordt door verschillende mensen verschillend ervaren."

Verdomd!

Vastgelogd op 22:32

Reacties

nou een miljoen mensen dat koud douchet is toch wel het vermelden waard. of zijn dat soms alle mensen onder de armoedegrens, gewoon afgesloten en niks te kiezen?

karin - 01/03/2007 om 23:50:54

Zinsbouw is niet mijn sterkste punt, doel van het persbericht was ook duidelijk te maken dat er veel meer onderzoek nodig is, liefst door de GGD. Het gaat ook niet alleen over energiebesparing, maar vooral over het goed functioneren van je vaatstelsel. Als je je verdiept in thermoregulatie kom je onderwerpen als obesitas en anorexia tegen. Koud douchen heeft niks met armoede te maken, maar vooral met verstand van thermoregulatie (veel topsporters zweren erbij). Als een zombie een half uur onder een warme douche staan, je hele lijf ontvetten en vervolgens weer invetten, getuigd in ieder geval niet van verstand van thermoregulatie.

arno - 20/03/2007 om 23:05:23

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org