Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
maandag, 9 oktober 2006

Hm...
Het nadeel van een tijdje d'ruit is dat ondertussen je weblog door de halve planeet wordt volgescheten. Excusez le mot, maar zo is het.

Nu valt hier op dat het om een hele zwik 84.108.*.*-adressen gaat, dat allemaal aan een of andere Israëlische kabelinternetmaatschappij toebehoort. Iets zegt me dat ik die hele ip-reeks net zo goed in de killfilter kan donderen.

O Hive Mind, is dat gerechtigd?

Vastgelogd op 22:22

Reacties

Ik doe voor mijn werk ook veel anti-mail spam gedoe, en ben wel bij klanten geweest die complete landen cq continenten verboden mail naar hun te sturen. Nu kan ik me ergens ook voorstellen dat je als regionaal dagblad in Lyon je niet noodzakelijk zit te wachten op mail uit .cn of .ru dan wel uit de APNIC IP-range, maar het limiteert toch. En voor een webstek (gvd, die MT antispam is echt naar) die internationaal geindexeerd wordt al helemaal. Dat je in het Nederlands schrijft doet er niet eens zoveel toe, misschien heb je toch informatie die voor een geemigreerde Nederlander in Israel nuttig kan zijn. En waar trek je de grens? Chinezen en Russen, OK, maar als je bijvoorbeeld Frankrijk ook zou gaan blokken kan ik niet meer reageren. Dat zou ik toch jammer vinden :-)

Bestaan er voor MT geen intelligente RBL's?

Philip - 09/10/2006 om 23:23:07

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org