Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 20 juli 2006

Stamcel
Gisteren heeft Bush zijn vetorecht gebruikt om nieuwe wetgeving rond het gebruik van embryonale stamcellen af te keuren. De wetgeving was al goedgekeurd door de Senaat en het gaat om cellen die toch al worden weggegooid.

Acteur Michael J. Fox, die al geruime tijd lijdt aan Parkinson en een onderzoeksinstituut financiert, mocht - zijn tremors zijn inmiddels nauwelijks nog te controleren - bij ABC zijn mening geven.

Het zal niet verbazen dat Fox de veto betreurt: "I find it frustrating that the President will use his first veto of his time in office to thwart this research. It just seems a shame to me."

Hoe dan ook, ik kwam via Google terecht bij het rechtse Newsbusters, dat als doel heeft de (vermeende) liberale voorkeur van de Amerikaanse media te onhullen.

Nu getuigt de uiteenzetting van het interview met Fox al van weinig inzicht en nog minder piëteit, maar de reacties onderaan het artikel geeft duidelijk welke naastenliefde de medestanders van een veto op stamcelonderzoek voelen:

"Fox is a fing loon. The world would be better off without liars like him. He can't die too soon for me."

"Isn't Michael J. Fox a Canadian citizen, and if so why does he have a say about this issue."

"I wonder why Michael J. Fox has Parkinson's in the first place. I think it might be the result of a certain recreational lifestyle choice."

In de reacties staat ook nog een klassieke uitspraak, die zo van Bush zelf had kunnen zijn: "Americans are the most charitable and giving group of people in the United States."

Toevallig kwam ik gisteren nog een opmerkelijk videootje tegen dat lijkt te bewijzen dat Bush' verstandelijke vermogens zijn afgenomen. Slechts tien jaar verschil geeft een veronrustende beperking van zijn spraakvermogen weer.

Vastgelogd op 18:12

Reacties

Dat van 10 jaar geleden lijkt alsof ie het heel vaak heeft geoefend. Zonder na te denken dreunt ie het op. Daar heeft ie nu alleen geen tijd meer voor.

Kobus - 20/07/2006 om 21:28:50

Het interview met Fox staat inmiddels op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=rkA1aN1osVk

Vincent - 21/07/2006 om 16:04:45

Dat stuk van 10 jaar geleden leest ie duidelijk op van een teleprompter. Maar misschien heeft de drank wel meer kapot gemaakt dan ons lief is :)

Richard - 22/07/2006 om 12:07:30

Hij is inderdaad fantastisch. Ik ga 'm voortaan ook gebruiken: "Inwoners van Amsterdam zijn de meest gastvrije en vrijgevige Amsterdammers in Amsterdam." Hahaha.

Ramon - 22/07/2006 om 21:06:23

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org