Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 3 mei 2006

Colbert II
Inmiddels verschijnt er hier en daar tóch een recensie van het Witte Huis-dineetje. Ook de New York Times doet er wat aan. Het beste vond ik voorlopig nog een column van Greg Mitchell van het mediatijdschrift Editor & Publisher.

Mitchell noemt de verontwaardiging van zijn mediacollega's over het "niet zo leuke" optreden van Colbert ongepast en roept een eerder optreden van Bush tijdens het journalistengala in herinnering.

Bush zocht in een filmpje voor dezelfde gelegenheid in 2004 naar de nooit gevonden massavernietigingswapens: achter gordijnen, tussen papieren en onder z'n bureau. Daar werd toen smakelijk om gelachen, terwijl het nota bene dé reden tot oorlogsvoering was geweest.

Op het moment dat Bush de onvindbare wapens trivialiseerde waren al 500 Amerikaanse soldaten gesneuveld, dat zijn er inmiddels al 1900 meer.

Mitchell vraagt terecht waar de verontwaardiging toen was: "Audiences love to laugh along with, rather than at, a president, for a change. It shows they are good sports, which many people (including the president) often doubt. It's all in good fun, except when it's in bad fun, such as on that night in March 2004."

Dank aan Mi voor de herinnering dat er een 'r' miste in de a href!

Vastgelogd op 23:43

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org