Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
maandag, 1 mei 2006

Yay

Meer dan opmerkelijke televisie: het traditionele White House Correspondents Associates Dinner, waar een Bush een dubbelganger opvoerde. Dat was niet onaardig - al blijft moeilijk lachen om deze Amerikaanse president.

Nee, de echte uitsmijter was komiek Stephen Colbert, die ongekend venijnig en vlijmscherp de Bush-regering én de tamme houding van de Amerikaanse pers te lijf ging.

Erg goed - het soort backfire-tv van het kaliber Judy Bachrach [video]. De moeite waard om te bekijken, al was het maar om het spaarzame applaus, de ongemakkelijke stiltes en het almaar zuiniger kijken van de president - die dit specifieke jaarlijkse dineetje sowieso al niet kan uitstaan.

Een paar citaatjes:

"I believe the government that governs best is the government that governs least. And by these standards, we have set up a fabulous government in Iraq." [..] "Write that novel you got kicking around in your head. You know, the one about the intrepid Washington reporter with the courage to stand up to the administration. You know, fiction."

Het optreden kwam Colbert vrijwel direct op een speciale dankje-website te staan. En aardig, de meeste Amerikaanse media die over de avond schrijven zijn zo kleinzielig dat het optreden van Colbert nauwelijks wordt vermeld.


Vastgelogd op 23:46

Reacties

Het is alsof je naar een soort marteling zit te kijken. De waarheid is hard.

Dirk - 06/05/2006 om 19:22:08

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org