Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
dinsdag, 20 december 2005

ID
Misschien moet VerhoevenVan der Hoeven* deze rechterlijke uitspraak over Intelligent Design (ID) ook maar even lezen...

"Judge Jones said he had determined that ID was not science and "cannot uncouple itself from its creationist, and thus religious, antecedents"."

Het volledige verhaal is ook als pdf beschikbaar. TV evangelist Pat Robertson heeft het stadje waar de zaak aanhangig werd gemaakt, gewaarschuwd voor de toorn van god.

Uitspraken over theorieën rond intelligent design en de evolutie zijn altijd goed voor verontwaardigde reacties op Fox News. Een van de vreselijkste columnisten, Bill O'Reilly, was zelfs boos over het Happy Holidays op de presidentiële kerstkaart (waar natuurlijk Merry Christmas had moeten staan).

Die laatste bespottelijkheid leverde een leuke sketch op bij de Daily Show, nadat O'Reilly een stokoud Daily Show-filmpje had opgesnord om te laten zien hoe Kerstmis recent werd bedreigd door de linkse media.

* - Het beste mens heet natuurlijk Van der Hoeven. Moet je nagaan hoeveel indruk dit kabinet op me maakt.

Vastgelogd op 20:05

Reacties

Het was inderdaad een mooie aanval op het heilige huisje kerst in de US. Kom vooral niet aan Jezus en kerst! De hele mensheid naar de verdoemenis, omdat kerst niet als hoogste doel wordt gezien! Intrappen dat huis! :)

Dirk - 21/12/2005 om 20:48:31

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org