Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
vrijdag, 20 mei 2005

Nee
Het is wel knap, in een spotje* van 20 seconden de Holocaust, Srebrenica n de aanslagen in Madrid koppelen aan de noodzaak van een Europese grondwet.

De collega's van Sargasso hebben overzichtelijk weergegeven hoe vandaag de waardige ja-campagne is gevoerd.

Ondertussen leutert Brinkhorst weer van alles. Ik krijg onbestemde jeuk als ik die man hoor praten, ben ik de enige?

Gisteren zag ik Lousewies van der Laan (k D66!) daadwerkelijk verklaren dat wie zich de afgelopen jaren heeft gergerd aan hoe de Europese Unie werd gevormd en uitgebreid (ondemocratisch) en presteert (belabberd), op 1 juni vooral voor ng meer Europa moet kiezen.

The Guardian heeft een erg sterk artikel over het einde van de Nederlandse verliefdheid met Europa.

"The grumblers are ubiquitous. "The chances are high that we will say no," said Maurice De Hond, head of the Peil polling agency. "The elites here have never involved the public on anything to do with the EU. Now all the negative elements are piling up. The gap is widening in favour of the no camp."

* De VVD-lichten hebben ingezien dat dze argumenten om voor de grondwet te stemmen, niet echt helpen. Het spotje is ingetrokken.

Vastgelogd op 23:00

Reacties

Wat betreft Brinkhorst; Nee, ik weet niet wat er met die man aan de hand is. Vroeger kon hij nog wel eens iets zinnigs zeggen maar de laatste jaren.... het ene na de andere onzinnige standpunt en dom geklets. Denk ook maar even aan het gestuntel met de software patenten. Zou hij door een alien overgenomen zijn?

Aad - 24/05/2005 om 19:40:42

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org