Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
vrijdag, 5 november 2004

AD$L
Net eens even een (ontluisterende) tocht langs ADSL aanbieders gemaakt. Sinds oktober 2003 ben ik klant bij Demon. Ik heb op zich weinig klachten, ware het niet dat mijn 8 Mbit verbinding nauwelijks harder dan 650 kilobyte per seconde gaat.

Ik snap dat dit voor veel mensen al rap genoeg is, maar in principe moet je uit een 8 Mbit lijn veel meer kunnen halen. Zeker als je, zoals ik, slechts 939 meter van de centrale woont.

Dus ik keek eens rond en zag alternatieven van XenoSite en TweakDSL die veel beter presteren, getuige de rapporten van sites als Speedtest. Ze kosten evenveel (65 euro per maand) en maken gebruik van hetzelfde BBNed-netwerk als Demon.

Een overstap van BBned naar BBned hoeft niet weer zo'n slepende en traumatische gebeurtenis te worden als vorig jaar, toen ik door een onwelwillend KPN tijden zonder internet zat.

Bij XenoSite lees ik dat een overstap zelfs binnen enkele uren (!) gerealiseerd kan worden. Maar tot m'n verbazing zie ik dat voor zo'n overstap maar liefst 175 euro wordt berekend. Exclusief BTW. Dat is 458 gulden, inclusief!

Dat is toch redelijk grofbetaald, voor iemand die al klant is op het BBNed-netwerk en waarvoor dus niemand meer fysiek naar de centrale hoeft.

Vastgelogd op 18:17

Reacties

Bespaar jezelf en anderen leed door niet telkens euri om te rekenen naar guldo's...

Lennart - 07/11/2004 om 15:46:36

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org