Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
maandag, 14 juni 2004

Schlong
Het waren niet de ogen van Raspoetin die zoveel indruk maakten op Russische gegoede vrouwen, blijkt. Het Museum of Erotica in Sint Petersburg heeft de penis van de in 1916 vermoorde monnik in de collectie:

"Measuring 28.5 centimeters (about 11 inches) -- allowing for shrinkage caused by pickling -- Rasputin's penis displayed in a tall glass bottle is, to put it delicately, a big attraction at the museum."

Vastgelogd op 22:54

Reacties

Goed bezig, die Raspoetin:

"In de beslotenheid van de badhuizen van Sint Petersburg werd de religieuze leer van Raspoetin in praktijk gebracht. Hij betrad deze plaatsen van magie en bijgeloof met zowel aristocraten als prostituees. Binnen voerde hij rituelen uit waarbij hij de duivels van wellust trachtte uit te drijven door deze letterlijk uit de vrouwen te slaan; daarna bedreef hij seks met hen. Een vrouw uit de hogere kringen, Olga Lokhtina, was zo door Raspoetin verblind dat ze hem voor Christus aanzag en dacht dat ze zelf de Heilige Maagd was. Ze had zelfs haar kinderen en rijke echtgenoot voor hem verlaten. Raspoetin werd een keer gezien toen hij haar afranselde, zij liet daarvoor zijn penis echter niet los en riep: ‘Ik ben jouw ooi, en jij bent Christus.’

Lennart - 15/06/2004 om 9:50:43

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org