Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 13 november 2003

Spul
Ik heb mijn eerste dagen breedbandigheid doorgebracht op de Apple Trailer website en daar zitten veelbelovende films bij. Een selectie:

Rijkelijk vroeg adverteren Warner Brothers voor The Polar Express, een computeranimatiefilm van Tom Hanks en Robert Zemeckis, die eerder samen Cast Away maakten. De film komt namelijk pas in november 2004 (!) in de bioscoop.

Voorts komt Mike Myers langs als Dr. Seuss in The Cat In The Hat, met in de trailer een hilarische persiflage op Amazing Discoveries - inclusief sweater en bril.

Verder lijkt The Day After Tomorrow wel interessant, al voelde ik een lichte teleurstelling opkomen bij de aanprijzing "From The Director Of Independence Day".

Het toeval wil dat vanavond om 22:00 op BBC2 het wetenschappelijk magazine Horizon de theorie behandelt dat een nieuwe ijstijd aanstaande is.

Vastgelogd op 14:20

Reacties

En gelijk ook worden er ook weer flink wat plaatjes gepost op l-rs.org.

Zerocool - 13/11/2003 om 14:56:32

Was vanmiddag nog even bij de MediaMarkt in Utrecht, Indiana Jones box voor 37,99 (verleden week nog 50 Euri voor betaald)....

Micha - 13/11/2003 om 19:42:39

Ijstijd aanstaande? Wil de wetenschap de werkelijkheid inhalen? De voorspellende gave van academici staat buiten het dagelijks kruipijs van de menselijke dialoog, die met vastgevroren glimlach het mummificatieproces voorbij is. Honger, armoede, oorlog(en), drugswinst, wapensmokkel, sexslavernij,onrecht en hypocriete politici en wetenschappers, alles is onvrij, alles is plicht, niets is waardevol, niets is leeg, de onderbuik is niet waardenvrij,en hersens worden vaker gegeten dan men denkt.

Fleur - 16/11/2003 om 20:12:49

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org