Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 16 oktober 2003

KUT
Ach ja. Het was ook wel te verwachten, ergens. Voor me ligt een brief waarin KPN me zwart-op-wit de datum bevestigt wanneer mijn telefoonlijn vrij is van ADSL.

Ach ja...

Dat is nodig, want overstappen naar een nieuwe ADSL aanbieder is niet mogelijk zolang er nog een oude claim op je lijn ligt.

Een vriend die bij Demon werkt, vertelde me dat men daar de order verplicht nog een week "ter afkoeling" laat liggen. Op zeven oktober heb ik bij Demon een verzoek ingediend voor een nieuw ADSL abonnement.

Na een week duimen draaien op ISDN volgt, tot mijn grote verbazing, zojuist per e-mail de afwijzing van mijn Demon-order.

"Omdat er nog ADSL op het door u opgegeven telefoonnummer zit", schrijft Demon. Een vloek later bel ik met KPN Klantenservice die mij inderdaad meldt dat de lijn nog niet vrij is.

De klantenservice meldt dat er helemaal niemand naar de centrale is geweest om de lijn te "slopen", zoals dat in jargon heet. Geadviseerd wordt volgende week nog eens te bellen, of de lijn dan wl vrij is. Men haast zich te zeggen dat er geen garantie is dat de lijn dan wel gesloopt is, natuurlijk.

Dus dat is wr een week wachten, wr de aanvraag indienen bij Demon en dan wr die verplichte wachttijd uitzitten?! Typhus!

Misschien is het ouderwets van me - maar als je iets afspreekt en dat nota bene op schrift bevestigt... dan doe je toch wat je belooft? Morgen maar Demon vragen of die tweede aanvraag zonder die verplichte wachttijd kan worden ingediend.

Ik hoef heus geen bedenktijd of ik weg wil van KPN. Echt niet. Bah.

Vastgelogd op 20:14

Reacties

Ik wil ook graag van provider wisselen (Cistron naar Demon) maar dit soort ellende doet me daar voorloping vanaf zien.

alex - 17/10/2003 om 21:47:59

Het is mijn inziens onbegrijpelijk dat er geen heldere procedure is voor de overstap. :/

Lars - 18/10/2003 om 1:28:02

En dat terwijl er volgens mij geen schroevendraaier o.i.d. aan te pas komt. Ik denk dat het gewoon allemaal vanuit een computer wordt geregeld. Dat was met ISDN tenminste altijd wl zo.

Verbal Jam - 18/10/2003 om 15:04:41

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org