Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 11 september 2003

Kleintjes
Het gedonder bij Ahold begint ook over de grens op te vallen. Wie zoekt op "moberg" bij Google krijgt een advertentie rechts, waarin je wordt uitgenodigd mee te doen aan een stemming of Mobergs salaris exorbitant is.

Overigens is het Moberg niet aan te rekenen dat hij graag z'n handtekening zet onder een beloning van 10 miljoen euro jaarlijks, met nog eens een peut geld extra bij slecht gedrag.

Het is wel wat raar dat het Ahold-bestuur zich blijkbaar niet heeft gerealiseerd dat slecht valt, als je er ruim 400 mensen uitgooit. Mjah. Ik zou ook wel van winkel willen wisselen, maar ik heb geen andere supers in de buurt. En niet om Mobergs salariëring, maar gewoon omdat AH een dure zaak is.

Een aantal klanten blijkt zelfs demonstratief de bonuskaart doormidden te knippen bij de kassa, meldt Het Parool. Wat pathetisch misschien, al heb je ook niet bar veel aan de kaart in kwestie.

Wel stonden hier onlangs twee Aldi-karretjes intrigerend te zijn naast de glasbak. Hoe kwamen die in vredesnaam hier? [Update: aan de Groeneweg 52 zit er eentje, maar helaas onhaalbaar voor een fietsloze]

Vastgelogd op 21:10

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org