Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 23 juli 2003

Sinatra Lives!
Dit is al eens gedaan met Elvis, maar de techniek is weer wat voortgeschreden en daarom kan de in 1998 overleden Frank Sinatra ook weer op toernee.

"A process known as rotoscoping allows the producers to black out other background imagery in each video frame, and then project a solo Sinatra across a series of moveable 3-D panels. The effect is said to be lifelike, as if the singer were moving about the stage as he croons."

De goede man loopt dus weer rond op het toneel, soort van. Het lijkt me wel een interessant concert, vermaak met een vleugje morbiditeit. Of deze productie ook naar Europa komt, is niet duidelijk.

De auteur van het artikel merkt op dat niets meer heilig is. Bogart, Ghandi, Hemingway en Martin Luther King zijn al opnieuw gemonteerd in commercials.

"It's fortunate that Moses, Jesus and Mohammed have so far been spared, though it may only be for lack of good video."

Vastgelogd op 19:45

Reacties

'k Weet nog hoe supergriezelig ik het vond om Nathalie Cole een "duet" te horen zingen met haar al jaren dood zijnde vader Nat!" De techniek staat voor niets ", zei mijn, ook al jaren dood zijnde, vader altijd.

els - 23/07/2003 om 21:20:15

het concert van elvis was in het geheel niet morbide, kan ik u uit eigen ervaring mededelen. wel een beetje ehm..raar. Dus ol blue eyes in concert kan ook noig best interessant worden (alhoewel hij het natuurlijk niet haalt bij elvis zelluf )

claver - 23/07/2003 om 22:57:38

Met alle respect voor Elvis, maar lang voor iemand ook maar van Elvis had gehoord was Sinatra al een ster, lang na Elvis dood was Sinatra nog steeds een ster,,,,Elvis, een geweldige artiest, maar bij lange na geen Frank Sinatra, the voice of the Century!!!!!!!!

Jan van den Berg - 27/09/2003 om 22:25:17

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org