Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
vrijdag, 4 april 2003

Triestheid II
Nog even inhaken op m'n postje van gisteren: Planet heeft een persbericht doen uitgaan over de nieuwe site. Vol doublethink, enige schijnheiligheid en borderline leugens:

Zo stelt men in het persbericht "... alle onderdelen op de site, van nieuws tot productinformatie, zijn binnen één muisklik bereikbaar!" Wie de site bezoekt, concludeert al snel het tegendeel.

"We blijven ons onverminderd als nieuwssite ontwikkelen, omdat is gebleken dat dit door onze abonnees wordt gewaardeerd." Hm, natuurlijk. Opheffing van de redactie strookt niet met dat idee.

In de aanloop naar het massa-ontslag werd juist als argument aangehaald dat onze abonnees helemaal niet geïnteresseerd waren in meerwaarde van eigen content.

"Niet alleen de homepage is nieuw, de verbeteringen op eenvoud en transparantie zijn voor de gehele site doorgevoerd." Wie de moeite neemt de site te bekijken - en daar mijn opmerkingen van gisteren bijpakt- begrijpt dat er nogal wat valt af te dingen op deze eenvoud en transparantie.

Verder vraag ik me af hoe eervol het is om door mega-offline-spammer Readers Digest als most trusted brand te worden verkozen. Magoed. Most rusted brand, lijkt me eerder.

Vastgelogd op 12:21

Reacties

"De site is interactiever geworden" Daar merkt ik bij PMM helemaal niets van.

- Geen werkende links naar gerelateerde artikelen!
- Geen reacties meer mogelijk!
- Geen doormail-functie! (deze is zo simpel dat je dit eigenlijk geen doormailfunctie mag noemen..)

Peter - 04/04/2003 om 12:33:18

Dat van die ene klik klopt overigens wel. Je navigeert namelijk door de muis te bewegen. Of dit prettig is, is iets anders natuurlijk.

Lennart - 04/04/2003 om 15:10:03

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org