Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
maandag, 17 maart 2003

In de war
Zie zojuist op 't journaal onze Jan-Peter Aznar, die zonder al te veel omhaal steun uitspreekt voor het illegale Amerikaanse standpunt - ten oorlog zonder steun van de Verenigde Naties.

Het gaat allemaal zo rap, dat misschien Joost wel gelijk krijgt met z'n voorspelling dat alles op dinsdag 18 maart van start gaat.

De inspecteurs verlaten het land, ambassadepersoneel wordt teruggetrokken en het Iraakse leger is bezig verdedigingswerken op te werpen rond Bagdad.

Vastgelogd op 18:29

Reacties

Die wiebelkont van Wouter Bos dan, eerste half uur komt hij er wel uit ...denkt hij. Journaal erna is hij tegen.

Altijd maar de weg van de minste weerstand.


Zoveel mensen roepen overal dat ze geen oorlog willen... niemand hoor je zeggen dat ze nooit meer zoiets willen mee maken als 11 september, vreemd.

Ik ben niet voor oorlog, maar wel voor het naleven van VN resoluties.

Diederik - 17/03/2003 om 18:51:37

Nuja, 11 september en Irak hebben feitelijk helemaal niets met elkaar te maken, al doen de VS van wel. Er is nooit een verband bewezen tussen de twee.

De strategie is echter succesvol, want veel Amerikanen denken inmiddels dat het Saddam was, die de Twin Towers liet instorten.

Bin Laden is ontkomen en Afghanistan is alweer vergeten. Saddam is oud-zeer in de Bush-familie en het bijkomende voordeel dat Saddam lekker voorspelbaar is.

Ik ben zeker niet anti-oorlog, maar dan moet je wel eerlijk zijn over je motieven.

Lars - 17/03/2003 om 19:44:04

Neejjj.. niet Saddam zit achter die aanslagen, maar Nina Brink!

Nina Brink helderziend
RIJSWIJK, maandag
Nina Brink heeft 11 september 2001 enkele uren voor de aanslagen in New York al haar aandelen verkocht. Brink: „Ik werd die ochtend in New York rond 5 uur wakkeren heb mijn bankier in Amsterdam gebeld en gezegd: Verkoop alles. Nu.
Brink omschreef zichzelf eerder al eens als „een helderwaarnemende”.

(uit de telegraaf van vandaag)

Webalistic - 17/03/2003 om 20:18:21

Irak heeft niet veel met 11 september te maken, maar andersom wil de vlieger wel opgaan. Niet voor niets kondigt Saddam aan dat deze oorlog geldt voor 'iedere plaats ter wereld waar er lucht, aarde of water is'. Alleen in het vuur ben je nog veilig.

Lennart - 17/03/2003 om 20:28:50

Door het binnenhalen van verse arabische strijders uit ik weet niet hoeveel arabische landen zorgt Irak er zelf voor dat 11 september en deze oorlog met elkaar verbonden worden. Wie Nova gezien heeft gisteravond weet waar ik het over heb.

Zerocool - 18/03/2003 om 12:40:35

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org