Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zaterdag, 1 februari 2003

Shuttle
Het lijkt er op dat de Space Shuttle bij de terugkeer naar aarde is geŽxplodeerd. CNN toont beelden van strepen in de lucht boven Dallas.

"NASA, while not saying the shuttle had exploded, broken up or crashed, warned that any debris found in the area should be avoided and could be hazardous."

Aan boord zijn zes Amerikanen en een IsraŽlier. Tijdens de lancering op 16 januari zou er een iets van de buitenste beschermlaag zijn afgesprongen, maar NASA meent dat de beschading van de isolatietegels "minimaal" was en geen gevaar opleverde voor de terugkeer in de dampkring.

Ze hebben waarschijnlijk meer aan hun hoofd - de nieuwspagina van NASA is nog niet bijgewerkt. De officiŽle shuttle-website is vrijwel onbereikbaar. De site spaceshuttle.com is dat (nog) wel en heeft beelden en achtergronden.

Texanen die door CNN worden geÔnterviewd vertellen over luide knallen, de geur van verbrand rubber en brokstukken op de grond.

Joost heeft voor televisielozen een aantal screencaptures gemaakt. [Update: inmiddels is het zoals bekend een "developing story"]

Vastgelogd op 15:59

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org