Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zondag, 13 oktober 2002

Overwinning
Omdat ik gisteren niet thuis was, moest ik mijn video programmeren voor Dangerous Company. Maar voor BBC World worden in de gids geen PDC-codes afgedrukt, hetgeen betekende dat ik op de ouderwetse manier bezig moest.

M'n eer is gered, want vanochtend zag ik dat hij perfect was opgenomen. Me conquer technology!

Tot ik in de gids zag dat ie vanmiddag om 17:10 wordt herhaald. D'oh. Nouja, ik kan zeggen dat deze aflevering zeer de moeite waard is.

De waarheid over overbetaalde consultants wordt eindelijk gezegd. Ik denk niet dat ze mijn log lezen, maar het soort ondernemer dat 's ochtends inschakelt voor Harry Mens moet echt kijken. Het bespaart je klauwenvol geld en als het meezit kosten de consultants je niet het bedrijf.

Er zit ook een aantal tenenkrommende filmpjes in over het bedrijf Figgie International, een firma die ten onder ging aan mismanagement en peperdure ja-knikker consultants.

Er wordt in de documentaire genoemd dat er op een gegeven moment 250 consultants tegelijk rondliepen, die samen voor tientallen miljoenen dollars aan kosten hebben gedeclareerd.

Trouwens, wanneer je nu de naam Figgie International door Google haalt, zijn de hits allemaal afkomstig van sites als het Amerikaanse Departement van Justitie, de Amerikaanse Mededingingsautoriteit en ontelbare advocatensites.


Vastgelogd op 14:21

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org