Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 21 augustus 2002

Kist II
Ik had het rapport (uit 1994) zowaar nog op de computer! Ik citeer:

"De overlijdensmarkt is een constante markt, met weinig fluctuaties. Er zijn (enkele uitschieters daargelaten) nauwelijks tot geen veranderingen in de hoeveelheid vraag vanuit de markt."

[..]

"Tevens is er een eco-model van onze succesvolle 'Touristique' uitgekomen. Deze is ongelakt en ongeschuurd.

Als 'Special Interest Product' ontworpen, en als eerste én enige in de betere doe-het-zelf zaak te krijgen: onze 'Family Planning Kit' zelfbouw kist. De gedachte achter deze doe-het-zelf kist is dat er een naamsbekendheid mee wordt opgebouwd voordat er daadwerkelijk een noodzaak voor ons produkt onstaat.

Met een duidelijke instructie moet het mogelijk zijn dat het hele gezin 's avonds aan de kist knutselt. De kisten worden via de Gamma en Praxis afgezet. Eerste indicaties zijn zeer positief en de afdeling Produkt Innovation studeert op variaties op deze 'Family Planning' set.

Dit in de vorm van kindermaten en/of huisdier kisten. Deze laatste krijgt een test-run in de Amsterdamse Gamma eind september/begin oktober 1994. (Zodat er nog ruim voor Wereld-dierendag kan worden gekocht)."


Vastgelogd op 00:00

Reacties

Dacht, dat je je studietijd verdrongen had. Ga je dingen bewáren! Kan me nog herinneren, dat ik het onderwerp van je rapport eng, maar erg leuk vond... Dus eigenlijk toch wel goed, dat je het bewaard hebt!

EP - 22/08/2002 om 12:08:49

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org