Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 25 juli 2002

Politiek
De LPF riep toch constant dat ze tegen vriendjespolitiek en niet te sturen benoemingen zijn? Pfrt! Als er één partij is die zich aan de lopende band van zulke anti-democratische trucs bedient, dan is het de LPF wel!

Nu moest Philomena Bijlhout vervangen worden na haar akkefietje, komt men met een opvolger, Fiona de Vilder. Ziehier de benoemingsprocedure:

"De 44-jarige gescheiden moeder van drie kinderen heeft geen politieke ervaring. Ze is dinsdag benaderd door haar goede kennis Ferry Hoogendijk. Woensdag is zij lid van de LPF geworden."

Kijk, het gaat me niet om het gebrek aan politieke ervaring. Een frisse blik is goed en met drie kinderen is ze waarschijnlijk best capabel op het onderwerp emancipatie.

Maar dat uitstekend betalende banen op basis van ons-kent-ons in een namiddagje verdeeld worden, is bizar. Geloofwaardigheid op dit punt heeft de LPF dus allang verloren.

Vertegenwoordigers van het volk? Iedereen mag lekker in de file staan, terwijl de minister van Economische Zaken zich volgens eigen zeggen het liefst per helicopter zou laten vervoeren. Ohja, de captains of industry mogen ook wel boven het werkvolk laten verheffen, stelt de minister.

Voornoemde minister Herman Heinsbroek vertelde ook doodleuk dat "het hart van Nederlandse economie klopt op de beurs." Als dat zo was, werd het hoog tijd voor een peut met de defibrillator.

Zoals iemand in een ingezonden brief in de Volkskrant meldde, klopt het hart van de economie in fabrieken, winkels en kantoren. Niet op een plek in Amsterdam waar alleen papier verhandeld wordt.

Nouja. Er gebeurt weer eens wat in de politiek, zullen we maar denken.

Vastgelogd op 23:36

Reacties

Het is een complot van links, om de LPF van binnen uit te hollen...

Martijn - 26/07/2002 om 0:00:19

De Vilder..whoehaa.

hj - 26/07/2002 om 0:08:20

Nog verder uithollen?

gijs - 26/07/2002 om 11:43:27

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org