Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
dinsdag, 9 juli 2002

Grap of graf
Gisteren meldden Rik en Gaby al het opmerkelijk webcamplaatje op de site jafo.net. Even lachen, dit suïcidale plaatje is té mooi gecomponeerd om echt te zijn. Die omgevallen stoel, de rommel, het nét buiten beeld vallen van het hoofd. Zelfs het feit dat de shorts niet in de doodsstrijd zijn volgescheten werd door een vriend ter ontmaskering aangedragen.

Maar hum... vandaag is de site wel helemaal leeg. "Jafo.net is temporarily offline." Even in de gaten houden. Goeie stunt als het een grap was en anders een gruwelijke internet first.

Omdat ik nogal veel bezoekers trek, die mogelijk geshockeerd raken door een (al dan niet fictief) plaatje van een verhangene, geef ik zelf de keuze of je 'm wilt zien: geïntereresseerden, morbidi en dergelijke, klik hier. [opent in nieuw venster]

Vastgelogd op 11:07

Reacties

Volgens mij is dit plaatje wel degelijk echt, zag hem een poosje terug voor het eerst. Of zijn shorts volgescheten zijn kan ik niet goed zien, maar ik zie wel dat alle spieren los zijn. Getverdemme, ik krijg er de kriebels van. Dit is de tweede en de laatste keer dat ik dit plaatje aangeklikt heb.

- 01/01/2004 om 19:23:45

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org