Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zondag, 7 juli 2002

Shutdown.com
De NPS zond vanavond de documentaire startup.com uit, over het inmiddels gesneefde bedrijf govWorks(dotcom). Het bedrijf probeerde als intermediair tussen overheid en burger te staan, voor het afhandelen van diverse belastingen en boetes, zoals parkeerbonnen. Op de pagina staat een afscheidstekst van een van de hoofdrolspelers, :

"Recently I have had a number of people ask me if Kaleil and I are still friends. It doesn't take much digging to find out that we actually started a new business in January 2001. We remain close friends and enjoy working together more than ever."

Hun nieuwe bedrijf heet Recognition Group, maar wat ik daar onder "What's New" zie staan belooft weinig goeds: "Bankruptcy Asset Sale". Een pagina die leidt naar enge SQL-errors.

Opmerkelijk is dat de concurrent EzGov(dotcom) die in de film ter sprake komt, nog wél in de lucht is. Bryan Mundy, de CEO van EzGov die door Kaleil Isaza Tuzman van govWorks werd uitgenodigd om te komen kijken bij de concurrent, blijkt in 2001 te zijn omgekomen bij een brand in zijn huis.

Vastgelogd op 10:55

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org