Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
vrijdag, 28 juni 2002

Klucht
Even politiek. U mag wegklikken, hoor. :) Een hoop Herben en ander LPF-gerelateerd nieuws op Teletekst, en het is nog niet eens écht komkommertijd. Mat Herben zegt in het (niet linkbare) Algemeen Dagblad nogal bizarre dingen over de NOS. Citaat van Teletekst:

"Vooral de NOS nam ons niet serieus.Ongeschonden komen ze er niet van af", liet Herben weten. De Lijst Fortuyn schuift veilingmeester Heiden naar voren als staatssecretaris voor Cultuur."

Zou iemand meneer Herben kunnen vertellen dat je politieke machtspositie gebruiken voor persoonlijke payback voor vermeende tegenwerking illegaal is? En juist een exponent is van de achterkamercultuur waar het LPF zo tegen is? Zulke uitspraken zijn dom, maar tonen wel het ware gezicht van het type mensen dat is gekozen. Ze blijken minstens zo onbetrouwbaar als de politiek die ze kwamen "vernieuwen". De LPF schuwt nepotisme niet en sommige uitspraken van bestuurders lokken op 't eerste gezicht gelach uit. Daarna vooral ongeloof, wanneer je merkt dat ze het écht menen ook.

Het meest opmerkelijke nieuws vond ik niet eens de Al-Q'aeda link die werd gelegd met Volkert van der G., niet de openbare steun aan de doodstraf, niet het achterkamergekonkel dat de JSF mogelijk maakte... maar het feit dat de Tweede Kamerfractie van de LPF nú al dreigt zich los te maken en op eigen houtje door te gaan, als de partij geen nieuw LPF bestuur kiest.

Voor wie het nog niet wist, er is nog geen dag geregeerd!

De LPF begint trekjes te vertonen van de Ouderenpartijen, die indertijd stormachtig de Kamer veroverden maar daarna aan interne ruzies ten onder gingen. Tja, de politiek is verlevendigd, zullen we maar zeggen. Maar om de verkeerde redenen, als je het mij vraagt.

Vastgelogd op 11:28

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org