Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
woensdag, 29 mei 2002

Reclame
Met afstand de meest walgelijke, maagomdraaiende commercial die ik sinds lange tijd zag: een meisje belt met de shampoo-fabriek om te eisen dat ze op de fles drukken dat het alleen voor kinderen is bedoeld. "Want mamma gebruikt het ook". En dan betreft het hier ook nog eens een nagesynchroniseerde versie, wat het zó verschrikkelijk maakt, dat al snel brokken de slokdarm beklimmen.

Daarom mijn oproep: wanneer een bedrijf te bedonderd is om een Nederlandstalige versie van hun commercial op te nemen, KOOP HET PRODUCT DAN NIET. Ze willen het hier toch ook graag verkopen? Nasynchronisaties zijn UIT DEN BOZE. Het gebruik van kinderstemmen OOK. Het gebruik van volwassenen die kinderen nadoen OOK.

Ohja, wat momenteel ook erg is: een ZEER SLECHT geacteerde voice-over met Frans accent voor een of ander toetjesmerk. Beeld: een veld vol overduidelijk computergeanimeerde lepeltjes (there are no spoons) met daartussen een in witte jurk geklede mevrouw. Die beelden zijn wat ouder, maar die nieuwe voice-over is ERG! Wie houden ze helemaal nu voor de gek met dat amateurtoneel?

Waar kan ik aan de slag als copywriter? Er ligt veel werk voor me, da's wel duidelijk.

Vastgelogd op 11:19

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org