Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zondag, 17 februari 2002

Vuur
Opmerkelijk, dat Amerikaanse crematorium dat mensen niet verbrandde maar her en der opsloeg op het bedrijfsterrein. Nabestaanden kregen een urn met as van houtresten. De teller loopt op: autoriteiten zeggen dat ze inmiddels al zo'n 200 lichamen hebben gevonden. Op televisie sprak de ondertitelaar over "slachtoffers" maar de lichamen zijn niet van mensen die zijn vermoord.

Voor de betrokken families is een verschrikking te moeten ontdekken hoe de eigenaar, Ray Brent Marsh, met de lichamen is omgesprongen. Niettemin kan Marsh niet veel meer dan oplichting ten laste worden gelegd. Maar ik denk dat daar nog wel wat zaken bijkomen op milieugebied. Zouden ze daar ook een Wet op de Lijkbezorging hebben?

En wat ik me afvraag: als die oven kapot was - dan laat je dat toch aan de ziekenhuizen weten en zorg je dat het ding gerepareerd wordt? Kris Sperry, hoofd van medische zaken voor de staat Georgia, kan er niet meer bij: "There is no rational or logical explanation for this, and I'm about to the point of stopping trying because I can't comprehend it. I can't process it and make any real sense out of it."

Vastgelogd op 11:57

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org