Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
vrijdag, 28 december 2001

Stok
Het stokje is tussen Martijn en mijzelf gekaapt door Joost. Hij gaf het twijgje inmiddels zelf alweer door, en nu schrijft iedereen zijn jaaroverzichten. Niet zo netjes van Joost, maar ik heb zelf ooit geschreven dat ik een volgend stokje aan hem zou doorgeven, als ik er nog eens eentje kreeg. Dus, vooruit dan maar.

Beste Link-Log:
Als we het over linkdichtheid hebben, moet volgens mij Le Temps Perdu nog steeds met de eer strijken. Al die lijstjes! Ondanks dat Ludo het gas wat heeft teruggeschroefd is hij toch nog een van de meest klassieke webloggers. Ralph Oei staat ook op eenzame hoogte.

Beste Lijf-Log:
In willekeurige volgorde: Merel Roze, Puck, Whiskas, Electric Luna. Hm, allemaal vrouwen!

Beste nieuwkomer 2001:
Ook de meest onverwachte, in mijn ogen: Wim de Bie met een prettige blik op de wereld. En m'n moeder, natuurlijk. Maar om elke schijn van partijdigheid te voorkomen, link ik haar niet. :)

Hoopvolle verwachtingen 2001:
Om Rodney King te citeren: "can't we just get along?" Al dit (al dan niet geënsceneerde) geruzie begint knap vermoeiend te worden. Mijn hoop voor 2002 dat iedereen weer normaal doet en elkaar het licht in de CRT gunt.

Mooiste Lay-out:
Pff... er zijn zoveel mooie (ik doe al bijna twee jaar met dit jasje). Maar omdat ik eigenlijk vind dat de vorm er niet toe doet - het gaat om tekst - kan ik hier geen uitspraak over doen. Allemaal even mooi, zelfs de lelijke.

Beste initiatief naast het webloggen:
Elkaar op regelmatige basis in het echt ontmoeten. Dat betekent dus weblogbijeenkomsten (al heb ik al een paar verstek laten gaan, moet ik bekennen), maar ook naar de film, uit eten of elkaar thuis opzoeken. Beetje bieren, theeën, wijnen, whinen en babbelen.

Grootste tegenvaller 2001:
Zie "Hoopvolle verwachtingen 2001".

Beste weblog buitenland 2001:
Kottke.org, en dan in het bijzonder vanwege de speciale duiding rond 11 september. Links naar bijzondere foto's en artikelen werden door hem verzameld. Lekkerbelangrijk.com ook al zoiets schreef met betrekking tot beste iniatief naast het webloggen: "Het doorgeven van actueel nieuws in rampsituaties, met name als de daarvoor bedoelde sites falen wegens teveel bezoekers."

Respect-award:
Aan hen die nog altijd loggen, zij die de moed hadden te stoppen en zij die durfden te beginnen.

Uw speech:
Volgend jaar minder van hetzelfde.

Vastgelogd op 08:23

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org