Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
dinsdag, 28 augustus 2001

Explorer
Er is een nieuwe Internet Explorer (IE) uit, versie 6 dit keer. Alles goed en aardig, het hoeft geen betoog dat IE de browseroorlog allang gewonnen heeft. Netscape is geen schim meer van de browser die het ooit was. Alsjeblieft, niet per e-mail aankomen met die in de praktijk onbruikbare Mozilla. Eigenlijk is alleen het Noorse Opera nog een werkelijk alternatief.

Maar wat ik me na installatie van IE6 afvraag: waar haalt Microsoft het lef vandaan om ongevraagd Outlook Express te installeren? Ik gebruik het programma Agent, al sinds ik in 1995 online ging. Of wat te denken van het pakket "Netshow Player 2.0"? Ook ongevraagd ge´nstalleerd. Bij een installatie onder Windows 2000 krijg je van Microsoft geen mogelijkheid zelf onderdelen te selecteren.

Of dat andere, waar ik me al sinds tijden kapot aan erger... met welk gore lef donderen ze elke keer opnieuw nutteloze KUTLINKS (Customize Links, Free Hotmail, Windows Media, Windows) in m'n favorieten? En waarom wagen ze het bovendien die lijst te alfabetiseren, zodat al mijn met reden gerangschikte links weer opnieuw moet inrichten?

Ze maken een leuk browsertje daar in Redmond, maar waarom ze je al die andere meuk opdringen is me een raadsel. Het komt knap onsympathiek over. Dom dat ze dat toch niet begrijpen.

Vastgelogd op 11:34

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org