Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
zaterdag, 30 juni 2001

Product placement
De zon scheen door de hoge ramen van het marketingbureau. In het stille kantoor leek het alsof iemand een aantal planken van licht schuin tegen de ruiten had gezet. Een zucht doorbrak de serene rust. Hij werd geslaakt door een man achter een designbureau. Op het bureau stond een klein, wit plastic doosje. Een naamloos kosmetisch product, waarmee fabrikant Olaz de markt wil veroveren.

Vandaag ging het niet meer lukken om een pakkende naam te verzinnen, dat was hem nu wel duidelijk. Maandag moest er een presentatie komen. Een naam. Met een vloek sloeg hij het doosje van tafel. "Een man die een vrouwenproduct moet benoemen, het is verdomme niet te doen!", dacht hij. Het was ook zo'n raar product: doekjes die je natmaakt en opschuimt om je gezicht te reinigen. Hij zuchtte nog maar eens.

De eerste foto's voor de verpakking waren ook al gemaakt. Hij pakte de proefdruk erbij. Een model kijkt glimlachend opzij en houdt een schuimend doekje tegen haar wang. Ze zag er leuk uit, dat was het probleem niet. Die naam, die náám! Hij betrapte zich erop dat hij dat laatste hardop uitschreeuwde en schaamde zich een beetje.

Hij stond op, sloot af - het kantoor was inmiddels uitgestorven - en reed gefrustreerd naar huis. "Dan maar ontspannen met porno en een biertje", dacht hij. Hij pakte "Cumsluts 5", propte die in de video en ging zitten. De band was niet teruggespoeld en dus begon de film direct, middenin een scène. Het standaard man-vrouw pomp and circumstance. Hij nam een slok van zijn bier en boerde luidruchtig. Al na enkele minuten richtte de acteur een sprietzend geslacht op zijn partner.

Toen had hij het. Die vrouw.

Hij zag haar gebruinde, zwaar opgemaakte gezicht. Vingers met lange, felgelakte nagels smeerden het zaad gelukzalig rond de lippen. Hij zag de blik. De witte substantie. Het schuim.

Hij lachte opgelucht. Die presentatie maandag wordt een succes.


Vastgelogd op 05:29

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel



 
(c) 1999-2009 l-rs.org