Als het leven geen zin heeft, dan máákt het maar zin!  

 [GREED]
  gizmodo
  engadget

 [L-RS]
  home
  archief
  zoeken
  cam ß
  e-mail
  b3ta
  stats
  smakelijk

  

 
donderdag, 5 april 2001

Treinstaking
Drie dagen thuiswerken door een onnodige treinstaking. Ik baal daar behoorlijk van - niet zozeer vanwege het thuiswerken - maar de gemeente is bezig met het verkeersplein voor mijn huis. Al weken zijn ze hiervoor bezig met het wegdek frezen en stenen zagen... Kortom, teringherrie, wat je niet kunt gebruiken als je hoofdwerk verricht.

En waarom staken die lui niet in het weekend? Beetje huilerig op tv verschijnen dat "het echt niet anders kan" en dat ze het niet over de rug van de reiziger willen uitvechten... maar dat is natuurlijk onzin als je op belangrijke weekdagen staakt.

En het gelazer over saai werk door de nieuwe dienstregeling moet ook maar eens afgelopen zijn. Ik ga elke dag op vrijwel dezelfde tijd in dezelfde trein, via de zelfde route naar hetzelfde kantoor waar ik dezelfde collega's zie en ik zo'n beetje hetzelfde werk doe. En hoewel het zo opgeschreven misschien saai overkomt, dat is het dus niet. Zo ook met directieplannen, die op papier waarschijnlijk erger overkomen dan de werkelijkheid.

De suggestie dat het verzet is ingegeven door de angst om altijd vast te zitten op een "probleemlijn" zou aan de directie een signaal moeten zijn om dr wat aan te doen. Magoed. Ik word simpel van die herrie. Wie weet zoek ik, na een tip van collega Martijn, even de Time2Surf op.

Vastgelogd op 11:41

Reacties

Commentaar achterlaten

Naam:


E-mailadres:*


URL:*


Commentaar:


Vergeet me niet

* - optioneel 
(c) 1999-2009 l-rs.org